2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه ای که به دنیا میاد از به دنیا اومدنش راضیه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 70 پست

به نظرم هیچ چیز رو نمیشه به طور قطعی پیشبینی کرد

ماهم برای بچمون خیلی برنامه ریزی کرده بودیم

ولی یهو در عین ناباوری همه برنامه هامون به بدترین شکل ممکن بهم ریخت و اینده ی بچمون تباه شد😭😭😭

من فقط میدونم اگه نمیتونستم برا پسرم از قبل رفاهشو فراهم کنم بچه نمیاوردم رفاه اون یعنی اینکه از خودم نزنم به خاطر بچه یعنی لباس نخرم تفریح نرم خودم درست نخورم بعد بگم همه چیز برا بچم فراهمه🤷‍♀️ البته تو این سایت اگه حرف بزنی میگن دل ما رو نشکنید ولی در کل من با اینکه الان پسرم تو رفاه و برا آیندش هم فکر کارش هم حتی کردم و براش یه مغازه خریدم بازم نگرانم چند سال دیگه بگه چرا منو اوردی.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر منطقی نگاه کنین هیچ کدوم از اینا قابل اتکا و قطعی نیستن من امروز توی فلان کشور اروپایی زن ...

بعدشم چجوری امور مادی مثل حقوق و قوانین و فرهنگ و...قابل اتکا نیس ولی حقوق معنوی قابل اتکاس؟ خدا همیشه گفته تعقل کنید ، عقل داده که بیاندیشیم نه اینکه با نادونی یه کاری کنیم بعد بشینیم منتظر عالم غیب تا درست بشه یا از خدا طلبکار بشیم 

یکی از نعمت های معنوی انسان عقل هست و طبق قانون قضا و قدر ، هر امری قدر مشخصی داره و براساس اون قضا شکل میگیره

پس چرا باید به امری پناه برد که بنا به نعمت عقل از قدر نامناسبی برخورداره و بعد انتظار قضای دیگه ای داشت؟

ایشالله که همه چی درست میشه عزیزم خدا بزرگه ببخش ناراحت شدی گلم

ممنون عزیزم

ازشما ناراحت نشدم

از این دنیای بی رحم ناراحتم

هیچی چیز قابل پیش بینی نیست

و ادم از فردای خودش هیچ خبری نداره

خیلی هارو دیدم تو رفاه کامل بررگ شدن ولی به افسردگی و پوچی رسیدن 

تو خانواده خودم از این ادما‌زیاد دیدم

هیچ کس خوشبخت نیست

هرکس یه مشکلاتی تو زندگیش هست که همیشه باهث عذابش میشه

یکی مشکل مالی یکی روانی و....

ممنون عزیزم ازشما ناراحت نشدم از این دنیای بی رحم ناراحتم هیچی چیز قابل پیش بینی نیست و ادم از ف ...

منم از همین چیزا میترسم

این دنیا پر از بی عدالتیه

حالا اومدن ی بچه یا میتونه بهترش کنه یا ن باعث بشه ی آدم افسرده به این زمین اضافه بشه....

بعدشم چجوری امور مادی مثل حقوق و قوانین و فرهنگ و...قابل اتکا نیس ولی حقوق معنوی قابل اتکاس؟ خدا همی ...

عزیزم عقل و عقلانیت همیشه خوبه

اما نمیشه دیکتاتورانه گفت فقط هرکس که در کشوری مرفه و جهان اولی زندگی میکنه و شرایط مالی خوبی داره میتونه بچه دار بشه! چون اگر غیر از این باشه و بچه دار بشین قطعا بچه بدبخت میشه! جوان های بسیار زیاد موفقی وجود دارن که توی یه کشور جهان سومی به دنیا اومدن و بدون امکانات خاصی از هر لحاظ موفق شدن، و جوان های بسیار زیاد دیگه ای هم هستن که از هر لحاظ موقعیت مناسبی داشتن ولی چیزی بیشتر نظافتچی دستشویی یه هتل نشدن 

پس کشورهای جهان سوم منقرض بشن؟! اگر ذره ای از این روشن فکری رو همون کشورهای جهان اول داشتن و دست از استعمار و غارت و دخالت در کشورهای جهان سومی برمیداشتن الان وضعیت دنیا خیلی بهتر بود

آفریقایی هایی که خودتون مثال زدین باید بچه دار نشن تا منقرض بشن؟ کشورهای مرفهی که با غارت آفریقا به جایی رسیدن ولی بچه داربشن تا نیروی غارت بیشتری داشته باشن؟

نظر من ولی خلاف اینه، اتفاقا کشورهای جهان سوم باید بچه دار بشن و بچه هاشون رو طوری تربیت کنن که خودساخته باشن، چشم امیدشون برای خوشبختی به سایر کشورها نباشه و کشور خودشون رو درست بسازن

چون خودتون بحث خدا رو پیش کشیدین اینم من اضافه میکنم که همون خدا میگه فرزندانتون رو از ترس فقر نکشین چون من هستم که ضامن روزی اونا هستم

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
منم از همین چیزا میترسم این دنیا پر از بی عدالتیه حالا اومدن ی بچه یا میتونه بهترش کنه یا ن باعث ب ...

تنها راهش اینه که مشکلات فراموش کرد و خودمون روبزنیم به بیخیالی وگرنه همه مشکل دارن و هیچکس خوشبخت نیست

منم سعی کردم دیکه به مشکلات کمتر فکر کنم و حداقل جلوی پسرم خودمون رو خوشبخت و شاد نشون بدیم

تنها راهش اینه که مشکلات فراموش کرد و خودمون روبزنیم به بیخیالی وگرنه همه مشکل دارن و هیچکس خوشبخت ن ...

ممنونم احتمالا تو این شرایط بهترین کار میتونه همین باشه👌

حداقل فهمیدم این موضوع فقط ذهن منو مشغول نکرده....

نمیدونم چرا جدیدا این حرفا مد شده😐 بله که راضیه، حتی اون نوجوان نچسبی که دیقه به دیقه غر میزنه که م ...

👌👌👌👌👌

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم عقل و عقلانیت همیشه خوبه اما نمیشه دیکتاتورانه گفت فقط هرکس که در کشوری مرفه و جهان اولی زندگ ...

نکشین ولی خدا کجا گفته پیشگیری نکنین ؟؟؟

بحث تولد بچه های ناخواسته نیس بحث تولد بچه هاییه که فقط و تنها دلیل تولدشون خودخواهی پدر و مادره و تصمیم عمدی پدر و مادر 

چرا باید بچه ای بدنیا اورد که از نعمات و خوشی ها محروم باشه تا تمام عمرش صرف دویدن بشه و زندگی حداقلی تا یه روزی یه جایی اباد بشه یا نه؟

دیکتاتورانه نیس بحث علاقه هم هس کسی که بچشو واقعا دوست داشته باشه و صرفا بخاطر خودخواهی و چشیدن طعم والد شدن بچه دار نمیشه

من و شما هرگز به دیدگاه مشترکی در این باره نمیرسیم چون نگرشمون متفاوته بهتره باهم بحث نکنیم استارتر هم از اول نظر مجزا هریک از مارو پرسیده بود