عزیزم عقل و عقلانیت همیشه خوبه
اما نمیشه دیکتاتورانه گفت فقط هرکس که در کشوری مرفه و جهان اولی زندگی میکنه و شرایط مالی خوبی داره میتونه بچه دار بشه! چون اگر غیر از این باشه و بچه دار بشین قطعا بچه بدبخت میشه! جوان های بسیار زیاد موفقی وجود دارن که توی یه کشور جهان سومی به دنیا اومدن و بدون امکانات خاصی از هر لحاظ موفق شدن، و جوان های بسیار زیاد دیگه ای هم هستن که از هر لحاظ موقعیت مناسبی داشتن ولی چیزی بیشتر نظافتچی دستشویی یه هتل نشدن
پس کشورهای جهان سوم منقرض بشن؟! اگر ذره ای از این روشن فکری رو همون کشورهای جهان اول داشتن و دست از استعمار و غارت و دخالت در کشورهای جهان سومی برمیداشتن الان وضعیت دنیا خیلی بهتر بود
آفریقایی هایی که خودتون مثال زدین باید بچه دار نشن تا منقرض بشن؟ کشورهای مرفهی که با غارت آفریقا به جایی رسیدن ولی بچه داربشن تا نیروی غارت بیشتری داشته باشن؟
نظر من ولی خلاف اینه، اتفاقا کشورهای جهان سوم باید بچه دار بشن و بچه هاشون رو طوری تربیت کنن که خودساخته باشن، چشم امیدشون برای خوشبختی به سایر کشورها نباشه و کشور خودشون رو درست بسازن
چون خودتون بحث خدا رو پیش کشیدین اینم من اضافه میکنم که همون خدا میگه فرزندانتون رو از ترس فقر نکشین چون من هستم که ضامن روزی اونا هستم