2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه ای که به دنیا میاد از به دنیا اومدنش راضیه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 70 پست

نه چ ربطی ب پدر و مادر داره خدا خاسته اون بچه ب دنیا بیاد و اونا پدر و مادرش باشن 

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌

نگاه کن توی تابلوی آفرینش هرکدوم ما مثل یه نقطه ی رنگی هستیم. وجود اون هم از قبل تعیین شده بوده حالا اون مادر پدر به دنیاش اوردن .اگه نمیوردن یکی دیگه اونو به دنیا می اورد.

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن خدا تو عالم زر به ادما قبل دنیا اومدن همه زندگی نشون میده تو پدر مادرتو انتخاب میکنی زندگیتو بخ ...

اولین باره میشنوم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بنظرم این قضیه به  نحوه ی تربیت  برمیگرده 

بعضیا  برای تربیت بچه  برنامه ریزی میکنن ، مطالعه میکنن  تا بتونن  بهترین مفاهیم و جهان بینی  رو  به بچه یاد بدن  تا  اون بچه یاد بگیره    خودش در ساخت و پرداخت  آینده و سرنوشت ش  موثره  .

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نمیدونم چرا جدیدا این حرفا مد شده😐 بله که راضیه، حتی اون نوجوان نچسبی که دیقه به دیقه غر میزنه که منو چرا به این دنیای لعتی وارد کردین و.... به محض بیمار شدنش صد جور دکتر میره که یه وقت نمیره🤭😉👌🏻

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  

منم دوتا بچه دارم عاشقشونم و از بابتشون خداروشکرمیکنم ولی میگم اخه دنیا چ جذابیتی داشت ک اوردمشون 

سختی ها و درداش واقعا بیشتر از خوشی هاشه.. ترس از دست دادن عزیزان و مرگ بکنار

من یادمه از الهی‌قمشه‌ای پرسیدن که بچه ها چجوری به دنیا میان و نکته که یادمه از الهی‌قمشه‌ای اینه که گفتش وقتی که بچه یه نطفه است خداوند تصویری از زندگیش رو بهش نشون میده و بهش میگه تو راضی هستی پابه دنیا بزاری و میگه که یا بله یا خیر بچه ای که سقط میشه اونایی هستن که  دنیا را نمی‌پذیرند 

بچه اوردن خیلی مسیولیت سنگینی هست ولی متاسفانه پدرمادرا خودخواهانه بچه میارن بدون اینکه توجه کنن اون ...

تضمین؟

شما چطور آینده بچت رو میتونی تضمین کنی؟

نهایتا میتونی با در نظر گرفتن سلامت عقلی و روانی خودت و همسرت تربیت درستش رو تا حدودی تضمین کنی

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
اولین باره میشنوم

اره خیلی جالبه به نظر من واقعیته بعضیا میگن اینکه یه صحنه هایی برامون اشنایت انگار خواب دیدیمم مربوط به عالم زر هست که تو یه بار قبلا این دنیا رو دیدی

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
من یادمه از الهی‌قمشه‌ای پرسیدن که بچه ها چجوری به دنیا میان و نکته که یادمه از الهی‌قمشه‌ای اینه که ...

خوشبحالشون که سقط شدن بیخودنیست میگن خوشا آنان که در گهواره مردند و بویی ازغم دنیا نبردند