2777
2789
نه ننگ بود براشون بیان یه شهر دیگه مثلا  خیلی حس بدی بود ۶ ماه بعد عروسی داداشم شد منم نرفتم ر ...

عزیزم خیلی آدم جلو خانواده شوهر خجالت میکشه

چطور دل مادرت راضی شد نیاد؟

Azinammmmmm

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی آدم جلو خانواده شوهر خجالت میکشه چطور دل مادرت راضی شد نیاد؟

نمی دونم من خیلی اذیت شدم هنوزم می افتم یادش چشام پر اشک میشه و بغضم می گیره 

آره خیلی خجالت کشیدم احساس می کردم عروسی یه غریبست هیچکی رو نمیشناختم.

نه بنده خداها هیچی نگفتن دلشون برای من می سوخت تو عروسی هم یه مهمان گفت پس خانواده عروس پدر شوهرم زد ...

چه خوب پس خانواده شوهرتون باشخصیتن هر خانواده دیگه ای بود کلی سرکوفت میزدن

نه بنده خداها هیچی نگفتن دلشون برای من می سوخت تو عروسی هم یه مهمان گفت پس خانواده عروس پدر شوهرم زد ...

چه خانواده شوهر خوبی داری 

من یکی ارز داداش هام سرباز بود عروسی نیومد مادرشوهرم اینقدر این قضیه رو کوبید به سرم که نگووو

Azinammmmmm
پس ولشون کن نری بهتره بازم نمیدونم عزیزم

منم دلم نیست..آخه من عمه شم...وقتی ام مراسم مشترک میرفتیم خاله هاش تا چندسال فقط میگفتن عمه هات چه پیر شدن..تا کی میخان عروس نشن..کی اینارو میبره ....حالا ما 18-20-25سالمون بود

بازم خوبه ..ازونطرف شانس آوردی

اره اینا رفتاراشون از خانواده خودم خیلی بهتره مثلا مادرم فرهنگیه و پدرم کارمند حسابدار 

پدر شوهر و مادر شوهرم بی سواد هستن خیلی انسان هستن 

تازه الانم که اومدم سر زندگی نمیان خونم پدر مادرم الان یک سال و هشت ماهه نیومدن خونه ام خونه خریدیم ۵ میلیون دیدن کارت به کارت دادن هنوز خونم رو ندیدن ولی خانواده همسرم ۵۰۰ اومدن با احترام دادن با شیرینی ۵۰۰ اونا بیشتر دوست داشتم.

یکی از آشناهای ما دختره عروسی داداشش نیومده بود،هیچ اختلافی نداشت فقط بخاطر اعتقادات مذهبی نیومده بود

❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤