2777
2789
اره خب ولی منم تلافی کردم نرفتم یچیم بدهکار بودن  اخه حتی بعدشم یه تبریک خشک وخالیم بهم نگفتن ...

منم مدتهاست فاصله گرفتم...حتی به داداشم گفتم من هیچ رفت و امدی نخواهم داشت..چون فامیل ما سمی ان

وای باز دم شوهرت گرم خدایی  عجب مامانی داری چه توقعاتی چطور عروسی شما عروسی نبود ولی برا ...

حالا برا داداشم خونه هم خریده بودن دق اینم داشتم براش خونه خریدن حالا من جهاز و حلقه همسرم رو با پولای سرکار خودم دادم ببین چه داستانایی داشتیم خخخخ حالا بعدش مجبورشون کردن دو دونگ یه باغ رو به نامم کنن و طلاهای مجردیمم دادم چون پول دو دونگ بیشتر از جهازم بود چون جهاز خودم گرفتم خخخخخ خیلی جنگیدم باهاشون ۷ ماه اول زندگیم ولی ازم قول گرفتن دو دونگ رو .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینین یه سال پیش اینا هر روز خونه ما بودن ..هر روز بی وقفه ناهار و شام...من زنگ زدم گفتم بابا ریه ه ...

بخاطر داداشتون برین خوش بگذرونین براخودتون بیخیال زن داداشت و برادرزاده ات باش.

جوری زندگی کن ک انگار فردا خواهی مرد.  
حالا برا داداشم خونه هم خریده بودن دق اینم داشتم براش خونه خریدن حالا من جهاز و حلقه همسرم رو با پول ...

یه جورایی خانوداه ات خیلی بیخیالن فکر حرفایی ک ممکنه پشت سر دخترشون زده میشد نبودن اصلا؟ یا ممکنه بهش سرکوفت بزنن.

جوری زندگی کن ک انگار فردا خواهی مرد.  
یه جورایی خانوداه ات خیلی بیخیالن فکر حرفایی ک ممکنه پشت سر دخترشون زده میشد نبودن اصلا؟ یا ممکنه به ...

جهاز رو که نفهمیدن خانوادخ همسرم پول خودمه فک کردن خانوادم دادن فقط به همسرم گفتم پول خودمه خیلی هم خوشحال شد به فکر نبودن دیگه که نیومدن گفتن ما خودمون برات مراسم گرفتیم ولی واقعا مراسم قشنگی هم گرفتن تو خونه ویلایی با صفا بود.

منم مدتهاست فاصله گرفتم...حتی به داداشم گفتم من هیچ رفت و امدی نخواهم داشت..چون فامیل ما سمی ان

ای بهتر والا فامیلیکه اسمش فامیله و پشت سرت برات میزنه ودوسداره دورازجون زمین بخوری ب چه دردی میخوره 😐