2777
2789
اره اینا رفتاراشون از خانواده خودم خیلی بهتره مثلا مادرم فرهنگیه و پدرم کارمند حسابدار  پدر شو ...

عزیزم.خدابرات جبران کرده...حالا که اونا خوبن..فرض کن پدرمادر خودتن..باهاشون خوش باش..زندگیو بخودت سخت نکن😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایوای چرااااا ؟؟؟

چی بگم می گفتن ما عروسی نمی خوایم منم از حرص دلم رفتم لباس باز عروس انتخاب کردم و انچنان فیلمبردار و اتلیه و بعدا هم او عکس ها و فیلم ها رو بردم اونجا گذاشتم پدرم رفت بیرون عکس ها هم دیده بود اخمی کرده بود 😂

عروسی منم یکی از خاله هام نیومد باتفاق دختراش خواهرشوهرش فوت کرده بود یکهفته بعدش ماعروسی گرفتیم قبلش مامان و بابتم رفتن عذرخواهی لباس و قند اینا خریدن بردن از عزا دربیارنشون گرچه عزادار الکی بودن دختراش هفت قلم ارایش میکردن و خودش ولی این شد بهونه و نیومدن یکسال بعد عروسی منم دخترش عروسی کرد منم نرفتم قرارشد خانوادمم نرن ک متاسفانه مامانم گف عیب نداره ما میریم ولی من نرفتم واصلنم برام مهم نیستن اینطور فامیلا حذف بشن خیلی بهتره

چی بگم می گفتن ما عروسی نمی خوایم منم از حرص دلم رفتم لباس باز عروس انتخاب کردم و انچنان فیلمبردار و ...

خوبکردی 

ولی قبول داری آدم هیچوقت یادش نمیره رفتار خانوادشو منم عروسیم مامانم خیلی دقم داد بخاطر زنداداشم چون اون بامن رقابت میکنه میگف خدایی نکرده من یوقت بیشتر از زنداداشم برندارم ب اون بربخوره اه یادم میوفته هنوز بعد چهارسال عصابم خراب میشه 😬😬

عزیزم.خدابرات جبران کرده...حالا که اونا خوبن..فرض کن پدرمادر خودتن..باهاشون خوش باش..زندگیو بخودت سخ ...

اره همین کارو می کنم چند وقت یه بار دعوتشان می کنم خیلی دوسم دارن جاریم محلشون نمی ذاره باهاشون قهره دختر دایی خودشونم هست واقعا این خانواده قهر کردن نداره چون خوب هستن خانواده خودمم خوب هستن کلی پول و وقت و انرژی برام گذاشتن فقط سر عروسی اینطوری کردن کلا اونا هم خوبن خوبیاشون خیلی زیاده.

منم دلم نیست..آخه من عمه شم...وقتی ام مراسم مشترک میرفتیم خاله هاش تا چندسال فقط میگفتن عمه هات چه پ ...

داداشتون ناراحت نمیشن نمیریین؟ اونا دعوت کردن شما بهونه دست زن داداشت نده سرکوفت بزنه ب داداشت ک ببین خواهرات اینجورین وفلان.

جوری زندگی کن ک انگار فردا خواهی مرد.  
انگار ته ذهنت واست مهم بوده..نه؟و نیومدنش مونده برات...درسته؟

اره خب ولی منم تلافی کردم نرفتم یچیم بدهکار بودن 

اخه حتی بعدشم یه تبریک خشک وخالیم بهم نگفتن کلا فامیلامون بدرد نخورن فقط دوسدارن بخوری زمین اونوقت هی ازت میپرسن چی شده چرا اه حالمو بهم میزنن منکه خیلی وقته فاصله گرفتم ازشون

خوبکردی  ولی قبول داری آدم هیچوقت یادش نمیره رفتار خانوادشو منم عروسیم مامانم خیلی دقم داد بخا ...

می فهمم دیگه گذشته خودتو ناراحت نکن دیگه اخلاقشون اینطوره من که انتقامم گرفتم ازشون عروسی داداشم هم نرفتم ۶ ماه بعد من بود دلم خنک شو ولی خانومیم دیگه می افتیم یادش بغضمون می گیره عیب نداره گذشته.

داداشتون ناراحت نمیشن نمیریین؟ اونا دعوت کردن شما بهونه دست زن داداشت نده سرکوفت بزنه ب داداشت ک ببی ...

ببینین یه سال پیش اینا هر روز خونه ما بودن ..هر روز بی وقفه ناهار و شام...من زنگ زدم گفتم بابا ریه هاش چرک داره ..نیاین اگه ناقل باشین بابا تحمل نداره.....چنان اشوبی شد که نگو و نپرس...زنداداشم زنگ زد منو شست ..تمام عقده هاشم خالی کرد ..گفت دیگه پشت گوشتونو دیدین پسرتونو دیدده باشین...داداشمم پشتشو گرفت.....بعد شش ماه دوباره رفت و امد فقط داداشم شروع شد....حالام عقد دخترشه....دخترشم پشتمون حرف زده بود که عمه میگه نیاین خونمون میگه ما ویروس داریم😕

واقعا عیب نداره گذشته ها گذشته  آدم تو اینمواقع میفهمه چقد مهمه برا خانوادش😑

یه چی بگم بخندی برا عروسی داداشم همسرم می خواست بره می گفت زشته به زور جلوشو گرفتم حالا مامانم می گفت تو خواستی بیای شوهرت گفته نه نباید بریم خخخخ گفتم تو هنوز دخترتو نشناختی یقه این بیچاره رو نگیر این اختلاف خانوادگی ماست خخخخ

یه چی بگم بخندی برا عروسی داداشم همسرم می خواست بره می گفت زشته به زور جلوشو گرفتم حالا مامانم می گف ...

وای باز دم شوهرت گرم خدایی 

عجب مامانی داری چه توقعاتی چطور عروسی شما عروسی نبود ولی برا داداشت باید میرفتی 😃