2777
2789
اره منم تو فکرشم همین کارو کنم چون خیلی زودم رشد میکنن فسقلی ها کلا نوه اوله دو طرف ذوق دارن بدونن ج ...

ای جان 

چند وقتتونه

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۹۷ سیسمونیم شد ۲۰ میلیون خیلی زیادی بود شوهرم خیلی حرص میخورد که چه خبره الان این سیسونی ۴۰ میلیون درمیاد دست مادرشوهرم درد نکنه حداقل یه طلا هم نگرفت برای دختره جاریم که خیلی سیسمونیش معمولی بود یه زنجیره سنگین گرفته بود 

جهیزیه اشم پس خیلی خفن بوده اونم تو ارزونیا این قیمت شده

اگه تهرانی بروانبارآقابزرگ قیمتاش خیلی خوبه صفرتاصدسیسمونی روهم داره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
سال ۹۷ سیسمونیم شد ۲۰ میلیون خیلی زیادی بود شوهرم خیلی حرص میخورد که چه خبره الان این سیسونی ۴۰ میلی ...

فکر کنم ۱۰۰میلیون دربیاد 

سیسمونیتون به الان 

ولی فرق نباید بزارن

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
سال۸۸خواهرم کل جهیزش شد۳۰تومن یخچال سامسونگ ساید۱۶۰۰گرفت شوهرش فرش دستبافت یک جفت ۵تومن😂😂الان فرشش ...

چقدر سود کردن پس بیچاره عروس و دومادای الان 

البته من خودمم جهازم و تو ارزونیا که هنوز دلار ۳تومن بود گرفتم بجز مبل و فرش

اگه تهرانی بروانبارآقابزرگ قیمتاش خیلی خوبه صفرتاصدسیسمونی روهم داره

اره رفتم اقا بزرگ تنوعش خوبع

۳ ماه نیم جمعه میشم ۱۴ هفته 

ان شاالله به سلامتی بارداریتونو میگذرونید و نی نی تونو بغل میکنید

عروس دامادای الان باید حرف بشن جنگ اعصاب داشته باشن بااوضاع قیمتا سودنمیکنن هیچ کارشون به خوردن قرصا ...

اره طفلکیا 

خدا کمکشون کنه 

فکر کنم ۱۰۰میلیون دربیاد  سیسمونیتون به الان  ولی فرق نباید بزارن

نه عزیزم فکر نکنم ۱۰۰ میلیون بشه  فوقش ۵۰ میلیون شک دارم اصلا یادم نمیره کاره مادرشوهرم مامانم بیچاره اون همه خرج کرده بود حتی طلا هم زیاد گرفته بود حداقل باید اوناهم یه طلا میگرفتن از وقتی فهمیدن حامله ام خواهرشوهرم گفت دیگه طلا گرون شده نمیشه کادو طلا خرید ۴۰۰ تومن پول داد البته جهاز و سیسمونی تنهایی ارزش نداره مهم اخلاق و ادبه باز تو این موردها هم از جاریم بهترم خودشونم منو قبول دارن ولی همیشه از اون میترسن

خوبه وسیله هاش بعضیا بد میگن ازش همه چی میشه اونجا گرفت؟؟

برای یک سری چیزا خوبه

من پارسال رفتم برای خواهرزادم چیزی میخاستیم بخریم به چشم خریدار نگاه نکردم 

عبدل ابادم وسایلاش شیکه اما باید بگردی