2777
2789
اووووخی چ زود حامله شدی. سنتون بالاس؟ ببخشیدا. 

نه هنوز باردار نشدم 

دارم فعلا تحقیق میکنم 

با این وضعیت کرونا خیلی دودلم 

۲۳سالمه 

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از۷ ۸ ماه پیش تاحالا سه تیکه باهمسرم بودمبلمان و ناهارخوری۷۵تومن ازملایر همون مبلمان یافت آبادصدوخور ...

خدایی سخته. بسلامتی و دل خوش استفاده کنی خیلی همچیز گرون شده واقعا. بنظرم همچیز ده برابر شدع

تخت براش چ اندازه بر میداری تخت بغل مادرم بر میداری؟؟اخه ادم نمیتونه از خودش که جدا کنه تخت بغل مادر ...

اره بنظر منم خیلی کاربردیه 

چون با این قیمتا نمیشه تخت کوچیک برداشت باید نوجوان برداری کشو بزنن بعدا باز کنی 

یدونه ام کنار تخت خودت بزاری البته تو دیوار قیمتاش مناسب بود

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
خدایی سخته. بسلامتی و دل خوش استفاده کنی خیلی همچیز گرون شده واقعا. بنظرم همچیز ده برابر شدع

ممنونم درسته واقعافاجعس آدم قیمتارونگاه میکنه از پدرومادرش شرمنده میشه من سختگیرنیستم مادرم خیلی ریزبینه

متاهل و عاشق
نه هنوز باردار نشدم  دارم فعلا تحقیق میکنم  با این وضعیت کرونا خیلی دودلم  ۲۳سالمه ...

اوووووو تا تو حامله بشی سی بار قیمتا بالاتر رفته. یکم بگردید بچرخید. من بعد شش سال شوهرم دم ب تله نمیده کرونام براش خوب شده. هی میگه کروناس ی چیزیت بشه چی

والا من کسی میشناسم که روی سیسمونی پراید هم داد چون نوه اش پسر بود احتمالا دختر میشد گاز و یخچال می ...

😁🤣

اره بنظر منم خیلی کاربردیه  چون با این قیمتا نمیشه تخت کوچیک برداشت باید نوجوان برداری کشو بزن ...

خیلی راحت میشه یه گهواره میلاد گرفت واسه کتار تخت

حتما لازم نیست یه پول قلمبه داد واسه تخت کنار تخت خودتوو

اره بنظر منم خیلی کاربردیه  چون با این قیمتا نمیشه تخت کوچیک برداشت باید نوجوان برداری کشو بزن ...

اره منم تو فکرشم همین کارو کنم چون خیلی زودم رشد میکنن فسقلی ها کلا نوه اوله دو طرف ذوق دارن بدونن جنسیت چیه همه براش یچیز بخرن 

ممنونم درسته واقعافاجعس آدم قیمتارونگاه میکنه از پدرومادرش شرمنده میشه من سختگیرنیستم مادرم خیلی ریز ...

یادمه زمان ما با صد تومن ی حهاز نیدادی دهن همه تا چندسال باز میموند. 🤨🤐

اوووووو تا تو حامله بشی سی بار قیمتا بالاتر رفته. یکم بگردید بچرخید. من بعد شش سال شوهرم دم ب تله نم ...

ان شاالله بعده کرونا خدا دیگه نی نی خوشگل و سالم بهتون بده