2777
2789
اره خودمم چک میکنم کالسکه دلیجان ۳تومنیش و پسند کردم  ولی مثلا با سرویس خواب  لباساش&nbs ...

نه کم نمیاد عروسکواینجورچیزاکمتربگیرلباس چیزی که میدونی به دردمیخوره بچه اولش زودرشدمیکنه مثلا نری یه عالمه سایزصفرویک بگیری ولی سرویس چوب جنس خوب بخرواسه نوجوانیش هم بمونه 

متاهل و عاشق
اره بابا افتابه لگن هفت دست شام و نهار هیچی. خخخخ تازگیا جهاز خریدی؟ خدا بداد پدر مادرا برسه ک الان ...

اره گلم ولی یخچال ۱۵تومنی ام هست چه لزومی داره اخه حتما ساید باشه 

ولی قیمتا بی نهایت بالا رفته 

خدا کمک همه کنه 

سیسمونی خواهر من سال ۹۶شد پنج تومن حالا با بیست تومنم ادم استرس داره نرسه پولش

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون وسایل کریر، کالسکه، روروئک و فلان و بهمان، مارک بودنش چه فایده داره

اصلا مگه بچه چه مدت در کل قراره ازش استفاده کنه

به نظرم همون دلیجان اینجور نارکها عاقلانه تره خریدنش

تخت و کمد اینا هم یه چی بگیر نخوای سر دو سال عوض کنی نیاز هم نیست پول گنده براش بدی

لباس و اسباب بارزی هم فقط واسه یکی دوسال اول

اوناییکه با هزینه ای که واسه جهیزیه و سیسمونی میکنن کلاس میذارن و احساس برتری میکنن در حقیقیت هیچ چیز دیگه ای واسه برتری ندارن جز پول

اره بابا افتابه لگن هفت دست شام و نهار هیچی. خخخخ تازگیا جهاز خریدی؟ خدا بداد پدر مادرا برسه ک الان ...

از۷ ۸ ماه پیش تاحالا سه تیکه باهمسرم بودمبلمان و ناهارخوری۷۵تومن ازملایر همون مبلمان یافت آبادصدوخورده ای 

متاهل و عاشق
اره گلم ولی یخچال ۱۵تومنی ام هست چه لزومی داره اخه حتما ساید باشه  ولی قیمتا بی نهایت بالا رفت ...

بله هست اما همون یخچال وقتی من ازدواج کردم نریدم 8 و 600.

خب ادم زورش میاد دیگ.نیگه ببین کوچیکترین خاسته ما اللن ده برابر شده قیمتش.حالا الان دلار اومده پایین نمیدونم چقد شده اما چندوقت پیشا شوهرم گفت نراقب یخچال باشیم گرون شده کلیه باید فروخت تا بریم بخریم.😹😹😹

اره بخدا هزار بار شکر میکنیم منو همسرم فکرشو میکنم مستاجری واقعا غصم میشه انشالله همه صاحب خونه بشن ...

اره بخدا خدا کمک کنه همه مستاجرا خونه داربشن

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
اره گلم ولی یخچال ۱۵تومنی ام هست چه لزومی داره اخه حتما ساید باشه  ولی قیمتا بی نهایت بالا رفت ...

تخت براش چ اندازه بر میداری تخت بغل مادرم بر میداری؟؟اخه ادم نمیتونه از خودش که جدا کنه تخت بغل مادر فک کنم بیشتر بکار میاد 

منکه یه سرویس خوابو یه کالسکه و کریر و ساک 

با روتختی و ساعت و چراغ خواب با یکمی جغجغه و لگو 

با یکمی لباس و پتو و یکم لوازم بهداشتی 

که همشونم ضروری بودن شد نزدیکه سی تومن 

فقط واجبارو گرفتم اما خب همشونم جنس خوبن لباساش همه جنساشون خوبه و ضد حساسیت

بله هست اما همون یخچال وقتی من ازدواج کردم نریدم 8 و 600. خب ادم زورش میاد دیگ.نیگه ببین کوچیکترین ...

اره باید وسایلمونو رو چشممون بزاریم 😁

منکه یه سرویس خوابو یه کالسکه و کریر و ساک  با روتختی و ساعت و چراغ خواب با یکمی جغجغه و لگو&n ...

مبارک باشه عزیزم