2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بخوادمعمولی بخره که نمیره ۱۵تومن پول کالسکه بده اون واسه کسیه که بیشترهزینه میکنه دخترعموم گر ...

اخه گفتی عالی سی تومن من برحسب اون قیمتی ک گفتید گفتم بگم ک عالی عدد سه رقمی میشه دیگ با دو رقم راه نمیفته. 

خدایی ظلمه مادر پدرا خون کردن مگه. ی فامیلمون برا نوش 250 میلیون سیسمونی خرید هفته پیش. 🤐🤐🤐🤐🤐ینی هررررررچی بگی توش بود. کاسلکه کریرش 75 میلیون. 😐😐😐😐😐😐

ما ک رسم سیسمونی نداریم اصلا.برا دخترم هم مادرم فقط گوشواره خرید

خودتون تهیه کردین کامل

یا فقط در حد نیاز ؟ 

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
اخه گفتی عالی سی تومن من برحسب اون قیمتی ک گفتید گفتم بگم ک عالی عدد سه رقمی میشه دیگ با دو رقم راه ...

اره واقعا قیمتا بالاست 

چقدر زیاد ولی !!!! 

چه سیسمونی توپی بوده په

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
اخه گفتی عالی سی تومن من برحسب اون قیمتی ک گفتید گفتم بگم ک عالی عدد سه رقمی میشه دیگ با دو رقم راه ...

گفتم معمولی۱۵متوسط۳۰عالی۵۰ و معقول هم گفتم کسی که۲۵۰تومن سیسمونی بده پس حتماجهیزیه دومیلیاردی داده و حتما جهیزیه دومیلیاردی باید طرف خونه ی حداقل۱۰میلیاردی ببره بچینه مثل دومینو می مونه

متاهل و عاشق