2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 164 پست
بعضیا واقعا نمیدونم چرا هرچقدر بدی میکنن بیشتر خوبی میبینن..خدایا کجایی چرا جواب دعاهای یکماهمو نمید ...

اایشالله دخترت میاد پیشت 😔

منم بخاطر دخترم دارم تحمل رفتاراش میکنم‌

شوهر من رفیق باز وبچه ننه و.....هست.

وگرنه دخترم نبودم صددرصد طلاق نمیخوام بچم اسیب ببینه

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا بابام نگفته اینکارو کن حالا همش بهم دستور میده این بچه ننه‌ دیگه جون به لب شدم

باید از اونجا برین مستقل بشید شوهر منم کپی شوهر تو بود از اونجا رفتیم دیگه مامانی بودنشو کنار گذاشت

گلم علم نمیتونه ذات کسی رو عوض کنه مشکل من فقط با رفتار مثل خودش حل شد الانم کاملا ازش سیرم و فقط بخ ...

خب طلاقم و کاری که کردید کاملا علمی و منطقی بوده روی صحبتم با کسایی هست که تحمل می کنن کار آخرتونو باید اول می کردید

حالا دو تیکه ظرف شستن و عقب نشستن خیلی چیز بدیه؟اتفاقا اینا همه احترام میاره...انقد اینچیزارو بزرگ ن ...

همه اینارو انجام دادم احترام   نیاورد عزیزم

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
شوهر بچه ننه ادم رو نابود میکنه

ببین شوهر من خیلی مامانی هستش.... ب شددددددت... یعنی کلذفامیلشون میگن این دختر مامانش... ولی من فقط با حرف جلو میبرم زندگیمو... با جنگ و دعوا نمیشه!!! الان خدا رو شکر تو خانواده شوهرمم همه بهم احترام میذارن

من اگه جای تو باشم خودم به ماد شوهرم میگم جلو بشینه😑 ولی وقتی خونه مادر شوهرم مهمون میاد شوهرم میگ ...

چه جالب معلومه عروس محترمی هستین همینکه حرف شوهرتو زمین نمیندازی ..صدتابیشتر لایک داری

باید از اونجا برین مستقل بشید شوهر منم کپی شوهر تو بود از اونجا رفتیم دیگه مامانی بودنشو کنار گذاشت

نمیره که نمیره😔بدبختی یکی دوتا نیست

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

قبلنا ی پیامی خوندم ک خانمایی ک از شوهر محبت نمیگیرن محبت عاطفیشون جلب پسر میشه از اون محبت میگیرن و زن اون پسر دوباره میشه مث مادرش و این سیکل مریض هی ادامه پیدا میکنه خودم تو زندگی نرفتم نمیدونم چقد این درسته ولی اسی اگه واقعا اذیتی سعی کن زنگ بزنی ب ی مشاور تلفنی بگی موردتو بعدم تو روش نگو هیچ وقت مثلا بچه ننه یا اینا اینجوری هی بدتر میکنه ولی مثللا اگه ی جا فضا عاطفی بود ارومو مهربون بهش بگو ک مثلا من اذیت شدم از فلان رفتارت تاکید کن بگو مثلا میدونم حواست نبوده ولی ما خانما دل نازکیم باید حواست بهم باشه

خب طلاقم و کاری که کردید کاملا علمی و منطقی بوده روی صحبتم با کسایی هست که تحمل می کنن کار آخرتونو ب ...

تحمل کردن دور از جون آخر خریت بخدا نباید ضعف در مقابل اشتباه شوهر نشون بدی نباید ساده بگذری چون بدترش به سرت میاد من اگه تاپیک های قبلم بخونید متوجه میشید چیکار کرده بازندگیم و دیگه اندازه یه زن ۸۰ساله تجربه کسب کردم