2777
2789
من که دعای خیر دارم برای تهیه کننده این برنامه خدا خیرش بده هم خودم هم خیلی از اطرافیانم با دیدن بر ...

😥😥😥دس رو دلم نزار شوهرم میگه دروغه به تاپیکم یه سر بزن 

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

برا منم دعا کنین...عصبانیت داغونم کرده..بشدت بد اخلاق شدم در حالی که میدونم دارم اشتباه میکنم و کارم بده ولی نمیتونم کنترل کنم خودمو...خدا ب دادم برسه خدا همه رو ببخشه ان شاءالله و مورد رحمت و عنایت خودش قرارمون بده ..آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم دعا کنین...عصبانیت داغونم کرده..بشدت بد اخلاق شدم در حالی که میدونم دارم اشتباه میکنم و کارم ...

الهی آمین منم مث شمام😔😔

😥😥😥دس رو دلم نزار شوهرم میگه دروغه به تاپیکم یه سر بزن 

دیدم الان... پیشنهاد میکنم هرازگاهی در این قالب ثلا معاد و امر خدا و واجبات دوستانه حرف بزنین. نکه بهش مستقیم بگین یه حالت مشورت طور ..مثلا حدیث هایی که خیلی براتون جالبه و تحت تاثیر قرار میده یا همین برنامه را براش تعریف کنین اگه گفت دروغه بازم ادامه بدبد و در دفعات بعدی حرف بزنین..ناخودآگاه در خلوتش بهش فکر میکنه در مقابل شما واکنشش شاید مثبت نباشه و بگین خود خدا که قبولش داری الکی ما را رو زمین ول نکرده بیخود که دلیل داره معاد وجود داره اگه نبود آدمایی که بهت ظلم کردند چجوری ادب میشدند؟وهمین خدا گفته نماز بخونین بعد بگو اگه هم قبول نداری امتحان کن مطمئن باش حس خوب میگیری.

امیدوارم نتیجه بگیری براشون دعا میکنم.و برای خودت و بچت.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....
دیدم الان... پیشنهاد میکنم هرازگاهی در این قالب ثلا معاد و امر خدا و واجبات دوستانه حرف بزنین. نکه ب ...

مرسی عزیزم 

واقعا دغدغه شده برام

همین‌که گفته خدا رو قبول داره..یعنی با ایمانه..ان شاءالله الله متعال خودش کمکش کنه و هدایت بشه...آمی ...

الهی آمین عزیزم دعاکن برامون دعا خیلی اثار خوبی تو زندگی همدیگمون داره

90 درصد مردا تو کتشون نمیره

دقیقا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...