2777
2789
من که خیلی روم تاثیر گذاشت ،همین امشب از شوهرم حلالیت گرفتم ،خدا کنه آدم بشم

🤗😭😭😭😭😭‌کاش اعمالمون خوب بود

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش مرداببینن وشون تاثیر بذاره

90 درصد مردا تو کتشون نمیره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
همین الان تموم شد تکرارشو من تازه دیدم .....اره ببین حتما ....ولی زیاد جذاب نبود بیشتر انگار فیلم تر ...

عیب نداره تلنگره خوب میتکونه✌

[QUOTE=189071825]داستانش چی بود یکم توضیح بدع[/QUاولشو نمیدونم ،ولی یه آقاست که تحت عمل جراحیه ،خیلی چیزا رو میبینه که ما نمیبینیم 

میگه  خیلی آرامش داشتم و نمیترسیدم 

و یهر حس کردم یکی منو کشید به سمت تونلی که بسیار نورانیه و حس نزدیک شدن به خدا داره 

و خلاصه یه جایی میرسه که انگار محاسبه اعمالش و میخوان انجام بدن ،یهر یه نفر با هیبت بسیار وحشتناک میاد طرفش ،هر بار که تعریف میکنه اینجاشو گریه میکنه از ترس

که این فرد زشت خود اعمالش بوده و بهش میگه چرا با زنت اینقدر بد اخلاق بودی

و خلاصه فرصت برگشت بهش دادن به شرطی که بگه حساب و کتاب هست 

الان از ترس اون هیبت زشت پنج ساله آسمونو نگاه نکرده

منم دعاکن خواهر دعا براهم تا آسمونا میره❤

فدات بشم ،من از همه رو سیاه ترم ،بدهکار پسرمم ،گاهی اذیتش کردم ،دیوونه شدم ،چطور ازش حلالیت بطلبم ،آخه معلوله

کم تحملی کردم،خدا منو ببخشه

فدات بشم ،من از همه رو سیاه ترم ،بدهکار پسرمم ،گاهی اذیتش کردم ،دیوونه شدم ،چطور ازش حلالیت بطلبم ،آ ...

اره عزیزم درکت میکنم خدا میبخشه منم پسرمو زیاد دعوا کردم زدمش تحقیرش کردم خدا کنه یادش بره وحلالم کنه😢😢😭😭😢😭😭😭

اره عزیزم درکت میکنم خدا میبخشه منم پسرمو زیاد دعوا کردم زدمش تحقیرش کردم خدا کنه یادش بره وحلالم کن ...

یادش بره ،خدا که یادش هست ،

نوکریشو میکنم تا آخر عمر ،عمرمو میزارم براش شاید خدا ببخشه ،

تصمیم من اینه ،اول غیبت ،دوم بد اخلاقی رو بزارم کنار بعد بقیشم درست میکنم به امید خدا  بدبینی ...

منم شدید کاهل نمازم با پسر و اطرافیانم گشاده رو نیستم بیا به هم قول بدیم که سعی کنیم خوب باشیم جایی که احتمال داره گناهی مرتکب بشیم نباشیم جایی که ممکنه کسی نا احت بشه حرف نزنیم

یادش بره ،خدا که یادش هست ، نوکریشو میکنم تا آخر عمر ،عمرمو میزارم براش شاید خدا ببخشه ،

عزیزم انشالله شفای کاملش

مادریم عزیزم خودتو سرزنش نکن

عزیزم انشالله شفای کاملش مادریم عزیزم خودتو سرزنش نکن

قربونت عزیزم

من خیلی سختی کشیدم تو زندگی ،به خاطر همین بچه ،ولی مشکلم اینه کم تحمل شدم ،در عین حال که شدید دوسش دارم ولی عاجز نالی زیاد میکنم ،چون خیلی تحت فشارم 

ولی بچه مظلوم چه میدونه ،مقصر که نیست ،من آوردمش ،خودمم معترضم ،خدایا کمک کن اون دنیا جلوش شرمنده نباشم 

من که دعای خیر دارم برای تهیه کننده این برنامه

خدا خیرش بده هم خودم هم خیلی از اطرافیانم با دیدن برنامش داریم تغییر می‌کنیم

بچه ها تا میتونید به دوستاتون توصیه کنید ببیند..حیفه کسی نبینه.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....
قربونت عزیزم من خیلی سختی کشیدم تو زندگی ،به خاطر همین بچه ،ولی مشکلم اینه کم تحمل شدم ،در عین حال ...

عزیزم بااجازت تاپیک مربوط به پسرتو خوندم

به خداوندی خدا مقصر وخطاکار نیستی فقط خسته ای 

قوی باش دخترخوب ازکجا معلوم همون پسرت فرشته نجات شما تو اون دنیاس

ازکجا معلوم پاداش نگه داشتن اون قلم عفو برا تمام گناهاتونه 

قوی باش خواهرم تو بهترین مادر دنیای از نظرمن