2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا بیان

74 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من ۲۱ هفتمه و تازه رفتم تو ۲۲ چنروزه تکونای بچمو روزی دوسه بار حس میکردم این اواخر هم گاهی بیشتر ولی از دیروز هیچی حس نکردم نکنه اتفاقی براش افتاده😔 شما تاحالا همچین موردی براتون پیش اومده 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

نمیدونم عزیزم‌ تجربه ندارم من هفته ۷ هستم

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من باردارم این مورد عادیه نگران نباش

شما چند هفته ای عزیزم

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
بعضی روزا کم تکون نمیخوره، نگران نباش 

انشالله ک چیزی نیس 

آخه دیروز واجبی زدم تو نت بعضیا گفتن خوبه بعضیا نوشتن ضرر داره میترسم واس این باشه

نه نترس  تا زمانی ک درد و لکه بینی نداشته باشی ایرادی نداره از ۲۸ ب بعد تکوناش مهم میشه

جدی؟ خداروشکر اینا رو ندارم