2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 157 پست
دقیقا منم غیبت خیلی کردم وای.نماز صبحم که خاک بر سرم قضاشو میخوندم

من دوم دبیرستان یه دوره ای متحول شدم از کسایی که غیبتشونو کرده بودم یه تعدادیو حلالیت خاستم.ولی بدبختی اینه که بعد از ۲۰سالگی غیبت کردنم بیشتر شد بعد ازدواجممم به حد اعلی خودش رسید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوم دبیرستان یه دوره ای متحول شدم از کسایی که غیبتشونو کرده بودم یه تعدادیو حلالیت خاستم.ولی بدبخ ...

اخ منم کلی غیبت خانواده شوهر و فامیلو کردم حالا برم بگم حلالم کنیددد اخه چه طوری.

یعنی توبه کنیم و تکرار نکنیم بازم خدا نمیبخشه مگه نمیگن خدا ارحم الراحمینه😭😭

من نشنیدم جایی خدا کفته باشه نمیبخشم !

اینو از خودتون در اوردید خدایی 😜

مگه توبه حقیقی نباشه فردا پاشی بری دنبال اون کاره نادرست 

منم وقتی۸یا۹سالم بودگوشواره طلای دخترهمسایمونوبازکردم افتادگم شدهمیشه بهش فکرمیکنم چرااینکاروکردم عذ ...

اینکه خوبه من عروسکش و قایم کردم بهش گفتم گم شده🥺🥺واسه خودم نگهش داشتم

اگه واقعا پشیمون باشی و توبه کنی و اونکارو دیگه تکرار نکنی ، حتما خدا میبخشه

ولی اگه حق الناس گردنته و نمیتونی بری حلالیت بگیری ، یه کار خیر انجام بده بگو ثوابش برسه به کساییکه بهشون بد کردی ، ان‌شالله با این روش حق الناس هم دیگ نداری

لطف میکنی یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستی⚘