2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید چکار کنم😭😭

368 بازدید | 16 پست

بچه ها چکار کنم صبح زود بتونم از خواب بیدار شم تمام کارام مونده به هیچی نمیرسم شبا تا صبح خوابم نمی‌بره تا لنگ ظهر خوابم هر راهکاری بلدین بگید 😢😢🥺😭

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز خیلیییییی تنبلی کردم،حتی ظرفای ناهارمم مونده،

دعای جوشنم نخوندم اومدم بچه هارو خابوندم خودمم خابم گرفته 

ولی حتما فردا صب زود پامیشم میفتم به جون خونه🙌

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
بچه نداری که اینجوری هستی بچه داربشی زرنگ میشی چون وقت استراحت نداری .

بله بچه دارم بچم شده مثل خودم شب تا دیر موقع بیداره روز می‌خوابه 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
شب کاراتوکن

ببشتر کارامو میکنم ولی ی مدت ایقد تنبل شرم که اصلا نمیتونم زیاد کار کنم خونم برق نمی‌افته البته تیروئید دارم از وقتی قرص ایرانی میخورم همش خوابم یا حال ندارم