2777
2789
عنوان

دوس پسرم گفت هیچ هنری نداری😉شما چه هنری دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملا هیچی😂 اینو خوب گفتیاااا اصلا حواسم به خودش نبود

من خیاطی عروسک سازی بافتنی شیرینی پزی   بلدم همه اینا به کنار بهش بگو کنار اومدن باتو خودش بزرگترین هنره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من از بس کلاس و اینامیرم دیگ عاصی شده.بااینکه آرایشگرم هستم ولی تو هر هنری دست دارم .توام اینطور باش ...

آقا بخدا منم شل و ول نیستم🤪

‎نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی  
میخوام ببینم خانومای دیگه چه هنری دارن که من ندارم🙃🙃

دیگه همون اشپزی و خیاطی و اینا شاید به درد یه خانوم خونه بخوره دیگه

من عروسکسازی و اینا بلدم ولی مثلا بهرچه درد شوهرم مبخوره

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

همین حرفو ۵ سال بعد از عروسی بهت بزنه  با جیغ و داد و گریه و تنفر میای اینجا تایپک میزنی واقع ...

الان کی احساسی عمل کرررده؟؟؟

نقاشی و اشپزی و خیاطیم عالیه 

سفالگری و قالی بافی و نقاشی رو سفال و شیشه و چوبم یاد دارم 

و طاحی لباسم میکنم کاربا نرم افزار و سخت افزارهامم خوبه و ریاضیم عالیه😂

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
من خیاطی عروسک سازی بافتنی شیرینی پزی   بلدم همه اینا به کنار بهش بگو کنار اومدن باتو خودش ...

قررربوووونه ادم چیز فهممم

ولی حالا کلا ادم خوبیه هااا

اما هر از گاهی یه چی میگه بعدم خودش یادش میره