2777
2789
عنوان

دوس پسرم گفت هیچ هنری نداری😉شما چه هنری دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 60 پست

طراح ،خواننده هستم ولی همه هنرهامو هم رو نمی کنم تو نی نی سایت🤣😂🤣

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کن ادمی که این حرفو زده قصد تحقیر داره آدمی که درست باشه باید مشوقت باشه واسه مهارت آموزی 

نه دیگه اینقدر انتحاری عمل نمیکنم

مشوق هس

ولی یهو دیروز اینو کفت من خودم موندم

‎نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی  
نزار کسی بهت این حس رو القا کنه تو کافی نیستی.مگه میشه ادم تو یه چیز خوب نباشه بلاخره تو یه چیز استع ...

من خودم ناخن کارم

تو کارمم عالین

منظورش آشپزی کردنو اینا بود

اخه خیلی بد غذاس

بگو چندتا از هنراتو که از هر انگشتت میبارن بهم یاد بده

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
اهمیت نده بابا😂همه که آشپزیشون خوب نیست

اصلا اعتماد به نفس غذا درست کردن براش رو ندارم

یه ایرادی میگیره

ارایشگریم و اشپزیم خوبه

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤