تو برای خدا ببخشش اجازه بده خود خدا حقشو بزاره کف دستش خدا کاری میکنه که آروم بشی و اصلا انگاری که هیچ اتفاقی نیوفتاده کافیه فقط تو واسه خدا یه قدم برداری اون 10 تا قدم واست برمیداره😊 فقط از خدا برات آرامش روحی و خیالی خواستارم و اینکه همیشه 100 صلوات موقع خواب واسه آرامش خیالت بفرست برا اینکه حواست پرتش نشه صلوات کاری میکنه که فقط حواستو بهشون بدی❤ آخ من قربون خدا و پیامبر و اهل بیت پیامبرش بشم که مهربونن و مارو پیش خدا واسه اشکایی که براشون ریختیم شفاعت میکنه💓💓
حالاکه رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عقیده ای برام نمونده .حس میکنم همه چی پوچه.یکمم مومنای درجه یک که گناه میکنن با خودم میگم من خودمو ب ...
همه چی پوچ نیست عزیزدلم همون دنیای دیگه ای که دارید میگید رو این اعمال این دنیاتون میسازه تازه خواهر جان ما که از درون افراد باخبر نیستیم که بدونیم کی مومنه و کی نیست عزیزم شما اعتقادات و دستورات الهی رو ملاک قرار بده نه رفتار دیگران رو🙏🏻🙏🏻🙏🏻مطمئنم که شما به این باور دارید که (گاهی شما چیزی رو دوست میدارید ولی آن برای شما مناسب نیست و گاه چیزی را ناپسند میشمارید ولی آن مناسب شماست)پس عزیزدلم همه چی رو بسپر به خدا مطمئن باش صلاح خدا بهترینه😍😍😍🥰🥰🌹🌹💐💐😘
عقیده ای برام نمونده .حس میکنم همه چی پوچه.یکمم مومنای درجه یک که گناه میکنن با خودم میگم من خودمو ب ...
سست ایمانی آدم سست ایمان هیچوقت از خدا نا امید نمیشه و همیشه خودشو محتاج خدا میبینه😊 یه مدت برو در مورد عاشورا سرچ کن مطالب جمع کن اعتقاد پیدا میکنی و اینکه فقط اینو بزن نوحه ی ای مادر غمخوار، حاج مهدی رسولی وای از ته دلش میخونه منی که زیاد اعتقاد نداشتم شبا میزاشتم و اشک میرختم در مورد حضرت زهرا میخونه خیلی قشنگه حتما دانش کن همین الان حالتو زیر و رو میکنه قشنگ همه ی اشکاتو که تو چشات سنگین بودن بغضی که داره خفت میکنه رو از بین میبره😢
حالاکه رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!
همه چی پوچ نیست عزیزدلم همون دنیای دیگه ای که دارید میگید رو این اعمال این دنیاتون میسازه تازه خواهر ...
مرسی عزیز دلم که جواب دادین از صبح کل سایتو بابت این مشکلم خسته کردم .آخه من چرا بی تفاوت شدم .خیلی ناراضیم از خودم.هر سال با شوق منتظر شب قدر بودم امثال انگار همون آدم نیستم خدا کمکم کنه فقط.
همه چی پوچ نیست عزیزدلم همون دنیای دیگه ای که دارید میگید رو این اعمال این دنیاتون میسازه تازه خواهر ...
دقیقا و اینکه اگر چیزی رو ارزو کردی خدا نداد یا یکی از گناهان که سنگین بوده بخشیده شد و یا اینکه ذخیره ی آخرته، به همتون کتاب سه دقیقه در قیامت رو توصیه میکنم عالیه واسه تقویت ایمان من دیگه از آخرتم که چیزی نداشته باشم میترسم و اینکه قراره چه جوابی به خدا بدم؟؟؟💔
سست ایمانی آدم سست ایمان هیچوقت از خدا نا امید نمیشه و همیشه خودشو محتاج خدا میبینه😊 یه مدت برو در ...
مرسی اما الان جدی نمیتونم آمادگی روحی ذهنی ندارم ولی از چت شما اسکرین میگیرم فردا دانلود میکنم .خیلی ممنون .من خودم یمدت هر روز زیارت عاشورا میخوندم و یه خواب فوق العاده معنوی دیدم اما آدمش نبودم ادامه بدم .😔
😥😥😥😥 خوش ب حالت عزیزم منم سعی کردم کمک کنم خوشحال بشن اما بعدش باهام دشمن شدن کلا خیلی بدم ...
من هم همینطور شدم به قول دوستمون یه زلزله ده ریشتری اومده تو اعتقاداتم ولی بعد یه مدت فهمیدم همه سرکاری هستیم و دارن با اعتقاداتمون سر کارمون گرفتن ، کلهم برگشتم و احساس خیلی بهتری دارم ،فهمیدم انسان باشم بهتر از اینه که اعتقادات الکی رو به دوش بکشم ،دل کسی رو شاد کنم بهتر از اینه که شبهای قدر قرآن رو سر بزارم و فرداش دوباره بد بشم ،
مرسی عزیز دلم که جواب دادین از صبح کل سایتو بابت این مشکلم خسته کردم .آخه من چرا بی تفاوت شدم .خیلی ...
😍😍😍🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘💐💐💐🌹🌹🌹عزیزم میدونی خوب امسال یکم اوضاع فرق کرده این کرونای لعنتی خوب همه رو تا حدودی کلافه کرده طبیعیه که صفایی که رفتن به مسجد و نماز جماعت داشت الان دیگه تو خونه شاید زیاد نداریم ولی توکل به خدا مهم نیته ما به راهمون ادامه میدیم انشاءالله💐💐💐🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻قربونت عزیزم التماس دعا خواهر🧡💚💛💜🌸🌸
ایوای اونو من از همین بچه های سایت لینکشو گرفتم ذره ای باورم نشد بدترم شدم 😂😂😂وضعم خیلی بده انگار ...
البته شهیداشون رو خیلی ارادت دارم .اما کلا متن انگار داستان بود .ولایت فقیهم اومده بود.درضمن نیومده بود دعاهای برآورده نشدش اونجا دستشو گرفتن .یه داستان ناقص بود.
دقیقا و اینکه اگر چیزی رو ارزو کردی خدا نداد یا یکی از گناهان که سنگین بوده بخشیده شد و یا اینکه ذخی ...
ممنون عزیزدلم از معرفیت😍😍 آره میدونی واسه من شکر خدا خود قرآن خیلی آرومم کرده و عقایدم رو ساخته واقعا آرامش بخشه الهی که دنیا و آخرت هممون سرشار از نور الهی باشه آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🧡💚💛💜🌸🌸😍😍😍
😍😍😍🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘💐💐💐🌹🌹🌹عزیزم میدونی خوب امسال یکم اوضاع فرق کرده این کرونای لعنتی خوب همه ...
البته بی تاثیرم نیست من هر سال مسجد میرفتم عالی بود کیف میکردم الان سوت و کور و کل همسایه هام انگار خوابن.اصلا شبیه شب قدر نیست .محتاجم بدعا خواهر عزیز😍😍😘😘😘