2777
2789
من! چرا؟ چراشو نمیدونم! دلم برای همه ی اونایی که گرفتارن گرفته اونایی که میخوان طعم مادر شدن رو بچشن ...

عزیزممم واقعا خداست که همیشه میمونه با ما و ما چقدر نادیده میگیرم ای خدا🥺🥺🥺

🐣💫🦄🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای آرامش دلت فاتحه به نیت حضرت ام البنین میخونم تو هم به نیتش وضو با آب سرد بگیر ببین چطور آروم می ...

😭😭😭

زنده باشی عزیزم

تنها آرزوم اینه فراموش کنم 

چشمام همیشه بارونیه 

خدا کنه دلم آروم بشه

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
چرا؟

من سر کار میرم میام یکساعت خواب میشم میگن چرا اینقدر خواب میشی و عصر ها کار های خونه رو هم انجام میدم اگر زود انجام ندم مامانم میگه همسن ها تو الان بچه دارن تو نمیتونی زود یه خونه جارو کنی بابام هم دگه شروع میکنه به غر زدن به سر من 

من دلم گرفته بخاطر اینکه خیلی ها فقط این چند شبه رو خوبن بعدش همون آش و همون کاسه ، دلم از خیلی چیزه ...

هی دختر هی میگم چطور ادم ها اینقد خوب بد میشن عین خیالشونم نیست من یه خرده کج میرم می زنه کمرم بلندشدنمم سخته 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
نمیدونم قبلنا نماز اول وقت نماز با مخلفاتش و ... دعا و زیارت و فلان و تسبیح .الان انگار بیخیال شدم ا ...

شیطان داره واسه کمرنگ کردن عقیده هات هر کاری میکنه اینا همه ش شک و شبهه ن برو در مورد خدا عارفانه تحقیق کن انشالله ایمانت قوی میشه😊 شنیدم اولین کسایی که به آسمون با هواپیما پرواز کردن کافر بودن اما اونجا به خدا و اسلام ایمان اوردن چون اون زمان هنوز نمیدونستن فضا اکسیژن نداره تنگی نفس گرفتن چون تو قران یکی از آیه هاش برای کافرون نوشته تنها چیزی که یادمه اینجور بود تنگ میکنیم سینه هاشونو که انگار تو هوا هستن. اینا هم دیدن تو قران همه چیز نوشتن به خدا ایمان اوردن☺

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!
😭😭😭 زنده باشی عزیزم تنها آرزوم اینه فراموش کنم  چشمام همیشه بارونیه  خدا کنه دلم آر ...

ان شاالله میشه یکم بگذره بهتر میشی..چند سال باهم زندگی کردید اخه چرا اینجوری شد😭😭

🐣💫🦄🌈
دست و دلم نمیره اصلا .نمیدونم چمه.بهتونم امروز پیام دادم خصوصی.گفتم دعام کنید خواهشا دعا کنید خدا رو ...

اره گلم دیدم ان شاالله عزیزم‌ چشم تو این شبای عزیز خدا به دلت انداخته توبه کنی انشالله خودش دستتو میگیره 🥰🌹

🐣💫🦄🌈
شیطان داره واسه کمرنگ کردن عقیده هات هر کاری میکنه اینا همه ش شک و شبهه ن برو در مورد خدا عارفانه تح ...

عقیده ای برام نمونده .حس میکنم همه چی پوچه.یکمم مومنای درجه یک که گناه میکنن با خودم میگم من خودمو بکشم بشم فلانی که اونم گناهکاره .یا مثلا ی علتم این که زیاد حاجتی رو از خدا خواستم نداد دلم قهر کرده یا ناامید شده.یکیم مرگ که میگن نوره و حس سبکی اینا.میگم اصلا شاید مرگ و اون دنیا بدم نیست خدا سخت گیرم نیست .نمیدونم کلا قاط زدم .یه زلزله ده ریشتری اومده به اعتقاداتم.😔