من سر کار میرم میام یکساعت خواب میشم میگن چرا اینقدر خواب میشی و عصر ها کار های خونه رو هم انجام میدم اگر زود انجام ندم مامانم میگه همسن ها تو الان بچه دارن تو نمیتونی زود یه خونه جارو کنی بابام هم دگه شروع میکنه به غر زدن به سر من
نمیدونم قبلنا نماز اول وقت نماز با مخلفاتش و ... دعا و زیارت و فلان و تسبیح .الان انگار بیخیال شدم ا ...
شیطان داره واسه کمرنگ کردن عقیده هات هر کاری میکنه اینا همه ش شک و شبهه ن برو در مورد خدا عارفانه تحقیق کن انشالله ایمانت قوی میشه😊 شنیدم اولین کسایی که به آسمون با هواپیما پرواز کردن کافر بودن اما اونجا به خدا و اسلام ایمان اوردن چون اون زمان هنوز نمیدونستن فضا اکسیژن نداره تنگی نفس گرفتن چون تو قران یکی از آیه هاش برای کافرون نوشته تنها چیزی که یادمه اینجور بود تنگ میکنیم سینه هاشونو که انگار تو هوا هستن. اینا هم دیدن تو قران همه چیز نوشتن به خدا ایمان اوردن☺
حالاکه رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!
شیطان داره واسه کمرنگ کردن عقیده هات هر کاری میکنه اینا همه ش شک و شبهه ن برو در مورد خدا عارفانه تح ...
عقیده ای برام نمونده .حس میکنم همه چی پوچه.یکمم مومنای درجه یک که گناه میکنن با خودم میگم من خودمو بکشم بشم فلانی که اونم گناهکاره .یا مثلا ی علتم این که زیاد حاجتی رو از خدا خواستم نداد دلم قهر کرده یا ناامید شده.یکیم مرگ که میگن نوره و حس سبکی اینا.میگم اصلا شاید مرگ و اون دنیا بدم نیست خدا سخت گیرم نیست .نمیدونم کلا قاط زدم .یه زلزله ده ریشتری اومده به اعتقاداتم.😔