2777
2789
البته شهیداشون رو خیلی ارادت دارم .اما کلا متن انگار داستان بود .ولایت فقیهم اومده بود.درضمن نیومده ...

مجهوله مرده ولی اگه باورت نمیشه تو قران ذکر شده هر کسی کار خوب انجام داده اندازه همون میبینه و هرکس کار بد انجام میده بازم اندازه همون میبینه اونجا حساب و کتاب دقیقه و من این ناراحتم میکنه نکنه کسیو رنجوندم یا ناراحت کردم؟ بلاخره اون شخص بازم دل داره خدای اون خدای منم هست و اینکه میگم منم دوس دارم کسی اینجور اذیتم کنه؟

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بی تاثیرم نیست من هر سال مسجد میرفتم عالی بود کیف میکردم الان سوت و کور و کل همسایه هام انگار ...

آره والا خداکنه به حق این شب عزیز زودتر شر این ویروس لعنتی کنده بشه بره پی کارش ماهم محتاجیم به دعا عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹💐💐💐🌸🌸🌸😍😍😍🥰🥰

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑
ممنون عزیزدلم از معرفیت😍😍 آره میدونی واسه من شکر خدا خود قرآن خیلی آرومم کرده و عقایدم رو ساخته وا ...

میگن وقتی میخوای با خدا حرف میزنی نماز بخون چون تو ثانیه ثانیه اش داری واسه خودت دعا میکنی و اگه میخوای خدا باهات حرف بزنه قران بخون همه چی توش گفته شده حای در مورد ارث و میراث و روز عید غدیر خم هم توش ذکر شده واقعا دیگه برا جی آدم مذهبشو عوض میکنه میره سراغ سنی ها؟ البته سنی ها که جا دارن رو سرمون الهی آمین

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!
هعی گلم منم زندگیم پیچیده موندم میگم خدایا یه نگاه بکن خسته شدم  

وقتی همه چی پیچیده بشه سخه من که سکوت پیش گرفتم انشالله ک مشکلم حل بشه❤

انشالله مشکل شماهم حل بشه❤

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
وقتی همه چی پیچیده بشه سخه من که سکوت پیش گرفتم انشالله ک مشکلم حل بشه❤ انشالله مشکل شماهم حل بشه❤

ب حق امشب تا آخر امسال برات حل اش کنه ❤

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
بله بی شک قرآن معجزه خداست که هیچ گونه ابهامی واسه انسان رو نابود میکنه ولی خوب کتابیه مخصوص دین اسل ...

خواهرا ببخشید من اینجا اشتباه تایپی داشتم به جای هیچ باید مینوشتم هر شرمنده تازه متوجه شدم خدایا منو ببخش🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😥😪🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍🌹🌹🌹🌼🌼🌸🌸

میگن وقتی میخوای با خدا حرف میزنی نماز بخون چون تو ثانیه ثانیه اش داری واسه خودت دعا میکنی و اگه میخ ...

عزیزم ببخشید من تازه متوجه شدم که تو پیام قبلیم به شما اشتباه تایپی داشتم میخواستم بگم هیچ گونه ابهامی واسه آدم باقی نمیذاره یا اینکه هرگونه ابهامی رو نابود میکنه که تهش قاطی شد و اون شد😥😥😭😭😭عزیزم میشه منو ببخشید و دعا کنید خدا هم منو ببخشه آخه اعلان هام و پیام هام زیاد شده بود قاطی کردم الان خیلی عذاب وجدان دارم😪😪لطفا واسم دعا کنید ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰😍😍😍🌹🌹💐💐💐

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خدا بزرگه میدونم که منو میبخشه چون من که به قصد این کارو نکردم مگه نه

خداجونمممنونم دوست دارم🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍😘😘😘💐💐💐💐