البته شهیداشون رو خیلی ارادت دارم .اما کلا متن انگار داستان بود .ولایت فقیهم اومده بود.درضمن نیومده ...
مجهوله مرده ولی اگه باورت نمیشه تو قران ذکر شده هر کسی کار خوب انجام داده اندازه همون میبینه و هرکس کار بد انجام میده بازم اندازه همون میبینه اونجا حساب و کتاب دقیقه و من این ناراحتم میکنه نکنه کسیو رنجوندم یا ناراحت کردم؟ بلاخره اون شخص بازم دل داره خدای اون خدای منم هست و اینکه میگم منم دوس دارم کسی اینجور اذیتم کنه؟
حالاکه رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزدلم از معرفیت😍😍 آره میدونی واسه من شکر خدا خود قرآن خیلی آرومم کرده و عقایدم رو ساخته وا ...
میگن وقتی میخوای با خدا حرف میزنی نماز بخون چون تو ثانیه ثانیه اش داری واسه خودت دعا میکنی و اگه میخوای خدا باهات حرف بزنه قران بخون همه چی توش گفته شده حای در مورد ارث و میراث و روز عید غدیر خم هم توش ذکر شده واقعا دیگه برا جی آدم مذهبشو عوض میکنه میره سراغ سنی ها؟ البته سنی ها که جا دارن رو سرمون الهی آمین
حالاکه رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!
میگن وقتی میخوای با خدا حرف میزنی نماز بخون چون تو ثانیه ثانیه اش داری واسه خودت دعا میکنی و اگه میخ ...
عزیزم ببخشید من تازه متوجه شدم که تو پیام قبلیم به شما اشتباه تایپی داشتم میخواستم بگم هیچ گونه ابهامی واسه آدم باقی نمیذاره یا اینکه هرگونه ابهامی رو نابود میکنه که تهش قاطی شد و اون شد😥😥😭😭😭عزیزم میشه منو ببخشید و دعا کنید خدا هم منو ببخشه آخه اعلان هام و پیام هام زیاد شده بود قاطی کردم الان خیلی عذاب وجدان دارم😪😪لطفا واسم دعا کنید ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰😍😍😍🌹🌹💐💐💐