2777
2789
عنوان

خانوما با سیاست بیاین

601 بازدید | 44 پست

خانوما مادرشوهرم  میگه مادرم باید چون بچه اولمه برای بچه ام دوچرخه  بخره 

چون مادر  جاریم خرید

به نظرتون به مادرشوهرم  بگم مادر من برای بچه طلا خرید مادر اون نخریده  مادر  من کلی پول داده  زمین خریدم دارم خونه میسازم ولی مادر اون نکرده

یا خودم دوچرخه  بخرم بگم مادرم خرید

والا چقدر بعضیا پررو  و پر توقعن

نه

بگید بار اوله همچین چیزی می‌شنوم و تلاشم اینه که بچه‌م رو درست و بدون چشم‌و‌هم‌چشمی تربیت کنم.

نوزاد دوچرخه به چه کارش می‌یاد؟

هر وقت بزرگ شد خودتون بخرید

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره باید بگی چطور اینا رو ندیده بعد همون دوچرخه رو میکنه تو چشت؟

خودم قصدت اینه بگم 

گفتم مگه مادر من برای خواهر زاده ام خرید که برای بچه من بخره

اخه میگه باید 

از این باید گفتن میسوزم

منم گفتم خودم میخرم 

بگید «خودمون اگر صلاح دیدیم بعدا براش می‌گیریم» که متوجه بشن بایدی در کار نیست و تصمیم نهایی با شماست‌

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
منم گفتم خودم میخرم 

شما خیلی راحت بگید والا مامان من انقدر به من لطف داشته که من و شوهرم تا ابد شرمنده لطفش هستیم وگرنه ما کحا و خونه ساختن کجا الانم بچه ام انشااله به سن دوچرخه سواری رسید تن باباش سلامت براش میخره با این همه زحمتی که ما به مامانم دادیم تاحالا وقاحته بگم دوچرخه بچه ام هم شما بخر 

البته استارتر من با اینکه مادرت طلا بده و پول زمین بده هم مخالفم لطف مکرر مادرت شده حق مسلم 

belfijoon هستم                                                                 

چه حالب که تو همه چی دخالت میکنن.والله ما هم عروس داریم تو هیـــــــــــچ موردی هیچی نمیگیم تا خانوم ناراحت نشه.خودمونم با فرهنگ برخورد میکنیم.

حتما از شوهرت حساب نمیبرن.اگه خانواده شوهر من اینجور بگن شوهرم خون بپا میکنه

خدارو شکر ادمای خوبین