2777
2789
عنوان

خانوما با سیاست بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 44 پست

عزیزم چرا اجازه دخالت میدید یه لبخند بزن بگو باشه کار خودتو بکن من سیسمونی رو خودم خریدم آوردم خونمون حتی کسی هم دعوت نکردم وسیله های بچمو ببینه جاریم پدرش خرید کلی همه رو دعوت کرد انگار آپولو هوا کرده بعد مادرشوهرم از من ناراضی بود که دعوت نکردم چرا وسیله ها رو ببینند  برا خودتون زندگی کنید نه دیگران.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
شما خیلی راحت بگید والا مامان من انقدر به من لطف داشته که من و شوهرم تا ابد شرمنده لطفش هستیم وگرنه ...

ن کلا مادرم برای پسر گردنبند و برای دختر النگو میگیره 

ما نگفتیم 

ولی مادر جاریم نخرید 

خیلی  پررویی  هر دفعه میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو قرارنیست من مثل بقیه زندگی کنم،من زندگی خودمو دارم خانوادمم بااینکه وطیفشون نیست ولی بیش اندازه لطف کردن وساپورتم کردن

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊
چه حالب که تو همه چی دخالت میکنن.والله ما هم عروس داریم تو هیـــــــــــچ موردی هیچی نمیگیم تا خانوم ...

آخه اصلا عزیزم اونا که دخالت می کنند بیکارن و خاله زنک به نظرم من حتی سن بچه های داداشمم دقیق نمیدونم خونشون سال به سال نمیرم که خودشون زنگ میزنند که چرا نمیای.واقعا فقط آدم بیکار برا این چیزها وقت داره.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
چه حالب که تو همه چی دخالت میکنن.والله ما هم عروس داریم تو هیـــــــــــچ موردی هیچی نمیگیم تا خانوم ...

اصلا پیش شوهرم نمیگن بعد که حرفاشونو  زدن انتظار دارن به شوهرم نگن

میگن اره الان می ره به شوهرش  میگه خواهرشوهرم میگه خب بده بگه داداشم میخواد باهام بد شه 

بعد مادرش میگه مگه خواهر برادر بد میشن خودش بد میشه

خواهرم میگه تو خیلی خیلی صبوری

عزیزم چرا اجازه دخالت میدید یه لبخند بزن بگو باشه کار خودتو بکن من سیسمونی رو خودم خریدم آوردم خونمو ...

دقیقا دیگ یه حرفایی میزنه جوابش بی احترامی 

شوهرم  میگه ولش کن پیره نمیفهمه

عزیزم چرا اجازه دخالت میدید یه لبخند بزن بگو باشه کار خودتو بکن من سیسمونی رو خودم خریدم آوردم خونمو ...

من حتی سیسمونی نخریدم نذاشتم بابام بخره گفتم من بد میدونم کسی برای بچه ام خرید کنه خیلی محدود و ضروری خرید کردیم حتی تخت و کمد و کالسکه و کریر و خیلی چیزهای دیگه نخریدم هرکی هم چرت گفت لیخند زدم گفتم من اینجوری راحت بودم شما انشااله جوری که دوست داری انجام بده 

belfijoon هستم                                                                 

اصلا رو نده بگو بچم با سلیقه خودش دوچرخشو مبخره.حالا که به روت اورده شماعم بگو چه کارایی نکردی باخنده و شوخی بگو که بحث پیش نیاد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بگو قرارنیست من مثل بقیه زندگی کنم،من زندگی خودمو دارم خانوادمم بااینکه وطیفشون نیست ولی بیش اندازه ...

نمیتونم اینارو بگم رو اعصابن  باید ببینیشون 😂😂😂😂

نمیتونم اینارو بگم رو اعصابن  باید ببینیشون 😂😂😂😂

چرا باید بگی وگرنه باید یه عمر این جفنگیاتو تحمل کنی ،چرا یکم جسارت به خرج نمیدین برای ارامش زندگیتون

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊

منم اصلا سیسمونی کامل نگرفتن مامانم اینا.اصلا هم نشون کسی ندادم.اگرنشون بدید حرف توش درمیاد ،این رسما اشتباهه که شیسمونی نشون میدن.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
تو هم بگو به شوهرت

من که میگم ولی شوهرم  عصبانی میشه میره دعوا کلا  همه چی خراب میشه 

بعد من مجبور میشم برم  اون جو تحمل کنم 

بعد مثلا بعضیا میگن نرو

نمیشه بالاخره قهرم باشی همه میخوان پادرمیانی کنن باز من باید برم  اعصابم  خرد میشه