یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت مینامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
اون زمان ک شاغل بودم مادرشوهرم انگار نمیدید که من هرچی درمیارم خرج خرید وسایل خونه و پیشرفت زندگی پسررش میکنم
شوهرم قدر دان هست ولی مادرش همش زخم زبون میزد . بخدا از حقوقم یه گرم طلا هم نخریدم برا خودم
دستم تو تایپ کنده اخه گوشیم رو تازه تعویض کردم قبلی سوخت با این صفحه کلید سختمه
ناخواسته دومی رو حامله شدم ولی شکر دوسش داریم برا همین نتونستم با دوتا نی نی پشت سرهم برم سرکار و با ارشد الان خونه دارم
حالا مدتی قبل اومد خونمون یه دامن جدید ک مادرم خریده بود برام پام کرده بودم وووویییی نشست به غرزدن ک ولخرجی چقدر بیچاره پسرم
تصمیم گرفتم یه کاری راه بندازم ک دستم جیب خودم باشه من زیاد لباس نمیخرم فقط چون خوب نگهداری میکنم از چند سال قبلم لباس دارم برا همین متنوع میپوشم همه فک میکنن خیلی میخرم
هووووف رفتین ؟؟؟ منو باش با کیا درد دل میکنم متاسفم 😔😔😔😔
تصمیم گرفتم یه کاری راه بندازم ک دستم جیب خودم باشه من زیاد لباس نمیخرم فقط چون خوب نگهداری میکنم از ...
خبببببّببببببببب تند تند بنویسید یدگه کاش همون پست اول میذاشتین
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
ب نظرم زیاد بخر تا بفهمه با زبونش نمیتونه جلوتو بگیره دفعه بعدم چیزی گفت بگو پوله خودمه دوس دارم والسلام
انقدم خودتو حرص نده
✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت مینامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
هووووف رفتین ؟؟؟ منو باش با کیا درد دل میکنم متاسفم 😔😔😔😔
اخه انقد دیر میذاری پستارو کلافه میشن