2777
2789

چرا ارد میریزی!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی رنده شده پیاز رنده شده و آب گرفته شده تخم مرغ و ادویه والسلام😂بعد با خیارشور و گوجه نوش جان میکنیم😋🤌

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

سیب زمینی رنده کن بهش سبزی خشک یا سبزی تازه 

با ادویه وسیر وپیاز و توی روغن داغ سرخ کن

من معمولا توی کوکو ادویه زیاد میزنم خوشمزه میشه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

سیب زمینی پیاز و رنده کن،توش ۳ تا تخم مرغ(مایت کم بود دوتا)سبزی خشک مثل نعنا یا اویشن بزن اندازه نصف قاشق و ادویه و سرخ کن تمام،کنارشم گوجه و خیارشور😋

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

سیب زمینی میزاری آب پز میشه له میکنی بهش شوید خشک ، و نمک فلفل زردچوبه و یه حبه سیر له شده اصافه میک ...

چرا اب پز؟اب پز توی روغن کف میکنه

رنده کن جانم

سيب زمینی و کدو سبز رنده کن یکمم گوجه قرمز رنده کن

ریز باشع رنده

بعد همه ادویه هایی ک داری بزن

اگ پونه یا اویشن دلری اونم پودرش کن بزن عالی میشه

بعد تخم مرغ 

یک یا دو قاشق ارد بزن فقط

عالی میشه 

خب مامان من اینطوری درست میکنه و خوشمزسسس

پیاز ب مقدار تقریبا زیادو سینه مرغ و دلمه چرخ میکنه به سیب زمینی رنده شده اضافه میکنه

یکم ارد و تخم مرغ و زرد چوبه و آویشن مقدار کم فلفل سیاه 

همراه با سبزی و گوجه و خیار شور

دلم خواست😅

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

آرد نزن پیاز رنده کن انقدر خوشمزه میشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا