2777
2789

فعلا برام پرونده تشکیل داد و رفتم تو نوبت عمل گفت شاید شش ماه یا بیشتر طول بکشه نوبتت بشه

از اینکه راهی هست خیلی خوشحالم😍

دعا کنید زودتر نوبتم شه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من چشمام قوز قرنیه داره و لیزیک نمیتونم انجام بدم

از اصفهان رفتم شیراز یه دکتر خوب پیدا کردم و قرار شد برام کاشت لنز دائم انجام بده😍

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چشمام قوز قرنیه داره و لیزیک نمیتونم انجام بدماز اصفهان رفتم شیراز یه دکتر خوب پیدا کردم و قرار ش ...

خود قوز قرنیه رو عمل نکردی ؟ شوهر من قوز قرنیه داشت توی ۲۰ سالگیش عمل کرد بعد توی ۳۰ سالگی هم لیزیک کرد عینکو برداشت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

برا داداشمم گفت دکتر نمیشه ولی انقد ناراحت و داغون از دکتر اومد که نپرسیدیم چرا گف نمیشهان شاءالله ع ...

من بهترین دکترای اصفهان رفتم راحت نامیدم کردن

داداش من انقدر چشماش ضعیفه گفتن حتی پیوندم نمیشه 

قوز قرنیه شدید داره و قرنیه اش هم لک داشت

عملا گفتن هیچ کاری نمیتونی بکنی با عینکم خوب نمیبینه 

الان شیراز خیلی امیدوارش کردن و یک چشمشو نوبت کاشت لنز داد یکیشو عمل اصلاح قرنیه

گفت حتی هنوز لازم به پیوندم نیس ولی راه آخره و میشه انجام داد

من چشمام قوز قرنیه داره و لیزیک نمیتونم انجام بدماز اصفهان رفتم شیراز یه دکتر خوب پیدا کردم و قرار ش ...

منم مث توام واصفهان، اگه کارش خوب بود بگو بهم ممنون میشم

۷۵.۹۲۸۰
خود قوز قرنیه رو عمل نکردی ؟ شوهر من قوز قرنیه داشت توی ۲۰ سالگیش عمل کرد بعد توی ۳۰ سالگی هم لیزیک ...

من عمل سی سی ال انجام دادم ولی گفتن نمیشه لیزیک کرد

من چشمام انقدر ضعیف نیس که 24 ساعت عینک بزنم

تو خونه اصلا نمیزنم

ولی بیرون رفتن و مجالس و مهمونی و عروسی باید حتما بزنم تا ببینم واضح و این خیلی اعصابمو خورد میکرد

عینک کلا دردسره من که ۲۷ ساله عینکیم میگم

آره من کسایی که میتونن لیزیک کنن و نمیکنن همیشه میخواستم خفه کنم😅 و من میخواستمو نمیشد

بنظرم چشم خیلی مهمه و آدم اگه شده زندگیشو بفروشه باید بره درمانش کنه

من عمل سی سی ال انجام دادم ولی گفتن نمیشه لیزیک کردمن چشمام انقدر ضعیف نیس که 24 ساعت عینک بزنمتو خو ...

نمی‌دونم سی سی ال چیه قطعا دکتر بهتر می‌دونه ولی خب شوهر من تجربه لیزیک بعد از عمل رفع قوز قرنیه رو داره تا جایی که یادمه شرط عملش هم این بود که چند سال میزان ضعف چشم ثابت باشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

منم مث توام واصفهان، اگه کارش خوب بود بگو بهم ممنون میشم

من مریض دکتر پیمان بودم که فلوشیپ قرنیه اس...

باورت میشه اونجا اصلا اینا رو قبول ندارن😐

یکی بود که گفت دیگه نابینا کامل شدم و الان راحت بدون عینک میدید

همونجا صد بار گفت این دکتر دستای خدا رو زمینه بینایی منو برگردوند

من بهترین دکترای اصفهان رفتم راحت نامیدم کردنداداش من انقدر چشماش ضعیفه گفتن حتی پیوندم نمیشه قوز قر ...

عزیزم اگه میتونی اسم آدرس دکتر برام بذار

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛