یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
خبببببّببببببببب تند تند بنویسید یدگه کاش همون پست اول میذاشتین
حالا یه زمین داریم دستشه سهم ارث همه بچه هاشو داده ولی مال این پسرشو نمیده میگه نمیخام تو ببری خرجش کنی
بخدا بقبه عروسا شوهرارو بخاک نشوندن
یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
حالا یه زمین داریم دستشه سهم ارث همه بچه هاشو داده ولی مال این پسرشو نمیده میگه نمیخام تو ببری خرجش ...
باشوهرت بانرمی حرف بزن شوهرتو بده جلو وگرن تو بگی بدتر لج میکنه اگه گفت بگو بمن چ پسر خودت میخواد با شوهرت حرف بزن قشنگ نرمش کن اون بگیره
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
اخه همه قطره چکونی میزارن تازه پر بازدید میشن من بخدا اولین باره اینطور پست گزاشتم همیشه کامل مینوشتم بزور یکی سلام میکرد
اخه همه قطره چکونی میزارن تازه پر بازدید میشن من بخدا اولین باره اینطور پست گزاشتم همیشه کامل مینوشت ...
چیشد من منتظرم گوشیمم داره خاموش میشه
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
شبت بخیر دوست مهربونم ممنونم تا همینجا گوش دادی 😔😔😔😔😔😔