2777
2789
عنوان

کار در منزل

88 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

یه اگهی کار داخل تلگرام دیدم پیام دادم

بد گفتن کارش اینه ک پول از شرکت میزنن به حساب من

من باید بزنم به حساب کارکنان اون شرکت ماهی۱۷تومن هم حقوقشه

گفت تنها شرایطش اینه باید رمز پویا داشته باشین هیچ هزینه ای هم اولش نمیگیرن

به همسرم گفتم گف مشکوکه درد سر میشه و این چیزا

بنظرتون راست میگه؟مشکوکه؟

🖤💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینا کلاهبردارن درواقع چند نفر آدم به حساب شما قراره پول واریز کنن بعد شما می‌ریزی به حساب یه نفر دیگه اون یه نفر فلنگ می‌بنده اون چند نفر پولشون از شما میخوان معامله بین این دو طرف هم تو زمینه ارز دیجیتال حالا تاپیکشو قبل من خوندم در واقع این افراد وقتی از اون آدم شکایت کنن پلیس به شما میرسه و اون طرف سوم که ریختی به حسابش رد یابی نمیشه چون احتمال به کیف پول ارز دیجیتال بریزی

عزیزم اینا کلاهبردارن درواقع چند نفر آدم به حساب شما قراره پول واریز کنن بعد شما می‌ریزی به حساب یه ...

نمیدونم عزیزم اسمی از ارز دیجیتال نیاورد

این یه شرکت بسته بندی حبوبات و مغزیجات و این چیزاس ک اینارو میفرستن خونها ک مردم بسته بندی کنن

بد شرکت پولو میزنه به حساب مثلا من من بزنم به حساب اونایی ک بسته بندیو تحویل دادن

حالا نمیدونم چقد درسته چقد الکی 

🖤💔🙂
نمیدونم عزیزم اسمی از ارز دیجیتال نیاورداین یه شرکت بسته بندی حبوبات و مغزیجات و این چیزاس ک اینارو ...

آره عزیزم به شما اینجوری میگن ببین مثلا یه نفر به من که دوست داشتم تو زمینه ارز دیجیتال فعالیت کنم تو دیوار پیدا کرده بودم و بلد نبودم سیگنال نداشتم خوب... 

به من گفت تو به من پولو واریز میکنی و من ارز و میخرم سود که کردم سود رو مرتب و اصل پول رو هرقت خواستی برات واریز میکنم  ولی خیلی کانالها هستن خود سیگنال رو میفروشن و لازم نیست پول بزنی ارز رو اونا بخرن 

من به تهش که رسیدم فهمیدم همین آدم میاد شماره حساب آدمی به اسم شما رو به من میده و من پول رو به حساب شما واریز میکنم از طرفی شمارو چه جوری جذب کرده؟ ازطریق همین آگهی ها ی مختلف که لازم نیست کاری بکنی فقط قراره پول واریز برداشت کنی فقط باید یه شماره حساب و رمز پویا داشته باشی و.. 

بعد همین آدم میاد آدرس کیف پول های مختلف  میده براش واریز میکنی خیلی راحت بعد فردا پس فردا که من موعد پولم گذشت از اون آدم پولم خواستم و جواب تلفنم نداد شکایت کردم ازش پیگیری که کردن به شما میرسن که گول رو به شما واریز کردم ولی اون آدم رد یابی نمیشه چون زیر ساخت های ارز دیجیتال خیلی صعیفه و اینجور جرایم خیلی راحت توش اتفاق میفته

اوووشت مرسی عزیزم ک گفتی پس شوهرم راست میگه

آره بابا اتفاقا الان که مردم آنقدر تو مشکلات مالی دست و پا میزنن این کلاهبرداریها هم زیاد شدن چون بازارشون کار میکنه و مردم بی‌پول و بیچاره هم که از درموندگی مجبور میشن اعتماد کنن حالا یا پولشون میره  یا راهی داد گاه و کلانتری میشن هیچ گربه ای محض رصای خدا موش نمیدعونه 

منم مشکلات مالی دارم خیلی زیاد اصن شده مشکل اول زندگیم چاره چیه شاید کم کاری از خودمونه شاید از خدا درخواست نمی‌کنیم روزیمونو زیاد  کنه شبا سعی کن قبل خواب استغفار 70 بندی رو بخونی خیلی تو روزی معجزه میکنه زیاده ولی می ارزه بدبختی من خوندم جوابم گرفتم ولی شیطون رفت تو جلدم ترکش کردم

آره بابا اتفاقا الان که مردم آنقدر تو مشکلات مالی دست و پا میزنن این کلاهبرداریها هم زیاد شدن چون با ...

باشه گلم مرسی ک گفتی و‌ راهنماییم کردی خدا خیرت بده عزیزم

🖤💔🙂