2777
2789
عنوان

التماسدعا هستم شوهرم بچه رو اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 56 پست
عزیزم میگم نکنه کم کم داره نرم میشه  بعد یهو درخواست مهریه رو بفهمه همه چی خراب بشه😕

یه مثل ترکی هست میگیم تا اش رو خوب هم نزنی، جا نمیوفته. واقعا مثال منه و زندگیم. امیدوارم این بهونه بشه برای حل مشکلات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین یا رب العالمین. ممنونم عزیزم الهی خودتون حاجت روا باشین💓💝💟💖💞🙏

سلام دوست عزیز

خیلی خوشحال شدم از اتفاقات خوبی که افتاده

فقط بنظر من اصلا نذار بحث اجرا گذاشتن مهریه بیاد وسط، اگر اقدام کردی پس بگیر.

همسرت کم کم نرم میشه ولی اونجوری ممکنه کلا از زندگی کنده بشه

و مطلب بعدی اینکه همچنان محکم باش و منت نکش، بذار آخرین باری باشه که قهر می کنه، بذار ببینه اگر قهر کنه دیگه به دست و پاش نمیفتی و خودش باید برگرده، البته باید یه سیاست خیلی ریز و دقیقی هم داشته باشی، ممکنه دنبال یه روزنه باشه، یه نشونه ولی غرورش اجازه نده، اونو دیگه خودت باید مدیریت کنی. جوری که ذره ای منت کشی نداشته باشی و از طرفی اگر روزنه ای بود براش ایجاد کنی.

من اگر قابل باشم که نیستم قبلا دعاتون کردم امشب هم می کنم،شما هم اگر لطف کنید منو بچه هام رو دعا کنید خیلی خیلی ممنونتون میشم.

سلام دوست عزیز خیلی خوشحال شدم از اتفاقات خوبی که افتاده فقط بنظر من اصلا نذار بحث اجرا گذاشتن مهر ...

سلام عزیزم. ممنونم از راهنمایی تون

چشم اگر کسی باشم. ممنونم از دعاها و انرژی مثبت بی شائبه تون. منم از ته دل دعا کردم برآب همه کسانی که تو این سایت بهم انرژی مثبت دادن و واسم دعا کردن. امشب هم شب بیست و سوم بازم دعا میکنم💞

خیلی ها گفته بودن شوهرت بچه رو اورد خبر بده من تک تک نتونستم همه رو تگ کنم شرمنده.

عزیزم خب چیشد نگفت چرا رفته بود آشتی کردین یا نه 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
عزیزم خب چیشد نگفت چرا رفته بود آشتی کردین یا نه 

آشتی نه عزیزم

چیزی نگفته فعلا تاپیک اولم که پر بازدید شد من تقریبا هر روز از خودم خبر دادم. امروزم پست گذاشتم شوهرم اومد دنبال پسرم

اونجا بخونید خوشحال میشم نظرتون رو بدونم و انرژی مثبت و دعا تون هم احتیاج دارم. الهی خودتون حاجت روا باشین

آشتی نه عزیزم چیزی نگفته فعلا تاپیک اولم که پر بازدید شد من تقریبا هر روز از خودم خبر دادم. امروزم ...

خب بغلش میکردی وقتی اومد خونه که رفع دلتنگی بشه حداقل 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خب بغلش میکردی وقتی اومد خونه که رفع دلتنگی بشه حداقل 

میدونم بدتر میشه چون چندبار این کار رو کردم البته اوایل رفتنش تا قبل عید ولی خیلی ناراحت شد و هل داد و بیشتر زده شد 

کلا منو می بینه نگاهم نمیکنه. مثلا محل نمیذاره 

میدونم بدتر میشه چون چندبار این کار رو کردم البته اوایل رفتنش تا قبل عید ولی خیلی ناراحت شد و هل داد ...

انشالله خییییلی زود درس میشه مشکلتون واقعا سخته