2777
2789
عنوان

التماسدعا هستم شوهرم بچه رو اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 56 پست
کاش میدونستم کاش اوایل خیلی دنبال فال. و اینا بودم اما ب جایی نرسیدم حتی خانوادم هم نمیدونن فقط ...

اگه اون باشه خوبه. چون مشخصه شوهرت داره پشیمون میشه و اگه کار مادر شوهرت باشه رابطش با اونم خراب میشه. به مقاومتت ادامه بده 

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

[QUOTE=188486126]کاش میدونستم کاش اوایل خیلی دنبال فال. و اینا بودم اما ب جایی نرسیدم حتی خانوادم هم نمیدونن باور کن ازون شب که تو تاپیکت بودم هرشب دعات میکنم خداخودش درست میکنه نگران نباش خداهوای همه بندهاشو داره تنهات نمیزاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میگم شوهرت میدونه مهریه رو ب اجرا گذاشتی؟میگما شاید این بخواد برگرده نکنه بفهمه مهریه طلب کردی خشمش چند برابر شه و بره و نیاد هان؟عجب سخت شد شرلیط😪

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
عزیزم میگم نکنه کم کم داره نرم میشه  بعد یهو درخواست مهریه رو بفهمه همه چی خراب بشه😕

اتفاقا باید بفهمه 

استارتر باید نشون بده که قوی هست و شوهرش نمیتونه از احساساتش سوء استفاده کنه

درخواست مهریه داده ، درخواست طلاق که نداده ، مهریه حقشه

اون موقع که شوهرش میگه مهریه تو ببخش تا بیام باهات زندگی کنم ، باید فکر اینجا ها رو میکرد

من اسمتو سیو‌کردم هر شب سر میزنم .خوشحال شدم .امیدوارم یه روز تاپیکتو باز کنم ببینم نوشتی شوهرم برگشت و من احساس خوشبختی میکنم.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اسی میگم شوهرت میدونه مهریه رو ب اجرا گذاشتی؟میگما شاید این بخواد برگرده نکنه بفهمه مهریه طلب کردی خ ...

ب قول یکی از شماها نمیدونم کدوم عزیزی بودی تو تاجیک گفته بود آلان بهترین دفاع حمله س. 

اگر قصد برگشت کنه میرم دادخواست رو پس میگیرم

من اسمتو سیو‌کردم هر شب سر میزنم .خوشحال شدم .امیدوارم یه روز تاپیکتو باز کنم ببینم نوشتی شوهرم برگش ...

الهی امین یا رب العالمین. ممنونم عزیزم الهی خودتون حاجت روا باشین. من تو این شبا خیلی براتون دعا میکنم. نیت من تو دلت الهی هر چی از خدا می خواهین بهتون بده🙏