2777
2789
عنوان

لاغری بعد زایمان

175 بازدید | 14 پست

خانوما من ۶ ماهه زایمان کردم ،۲۰ کیلو اضافه کردم تو بارداری الان فقط  ۷ کیلوش کم کردم لاغرنمیشم چکارکنم ؟مامانم که میگه ورم داری نمدونم ورم یا چربی ،شما چکار کردین لاغرشدین

دخمل نازم من و بابایی عاشقتیم .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پنج و نیم ماهه زایمان کردم موقع بارداری ۲۲ کیلو زیاد شدم فعلا به خاطر شیردهی رژیم نمیگیرم 

بعد بچه اولم هم بعد یکسال که دیکه شیر ندادم لاغر شدم

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد
اگه شیر بدی لاغر میشی... من ۲۵ کیلو چاق شدم بعد از ه‍ ماهگی بچم یه دفعه شروع به لاغری کردم...الان فق ...

بچم شیرخشک میخوره بیشتر البته شیرخودمم میخوره وای کمتر شیرم کمه

منم پنج و نیم ماهه زایمان کردم موقع بارداری ۲۲ کیلو زیاد شدم فعلا به خاطر شیردهی رژیم نمیگیرم  ...

یعنی زوده هنوز لاغری برام ،بهم نمیاد شکمم خیلی بزرگه جمع نشده

نه بابا ورم کجا بود...چاقیه الان

بخاطر شیردهی هم خودتو گول نزن که من با شیر دهی هم لاغر نشدم

رژیم گرفتم ۱۵ کیلو اضافه وزنم رو آب کردم

فقط رژیم و ورزش

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
یعنی زوده هنوز لاغری برام ،بهم نمیاد شکمم خیلی بزرگه جمع نشده

من دوست دارم زودتر لاغر بشم خیلی شکم و پهلو دارم اما با ۲ تا بچه وقت ورزش ندارم

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد
سعی کن بیشتر شیر خودتو بدی ...من سه تا بچه دارم هر سه بالای بیست کیلو چاق شدم و برگشتم

ببین چون بچم شیرخشک میخوره شیر منو خوب نمیخوره چکارش کنم هر ۳ ساعتم شیر خشک میدم ۶ ماهشه

من دوست دارم زودتر لاغر بشم خیلی شکم و پهلو دارم اما با ۲ تا بچه وقت ورزش ندارم

من خدارو شکر شکم ندارم پهلو هم ندارم...من ران های درشتی دارم خودش برام به معضله.   البته خیلیا میگن خوبه میپسندن

من خدارو شکر شکم ندارم پهلو هم ندارم...من ران های درشتی دارم خودش برام به معضله.   البته خ ...

من ران هامم درشته