2777
2789
عنوان

بیاید یه راه چاره بدین

75 بازدید | 13 پست

اقدامی هستم .دکترم مرد هسش متخصص نازایی ..هرچی‌میگم‌امپول بده نمیده میگه زوده من‌۱سال نیمم اقدامم باردار نمیشم کیست ریز دارم ...کلومیفن‌اثر نکر۳ماه ...لتروزول داد ۲ماه خوردم اثر نکرد پریود شدم فردا میخوم برم پیشش...

حالا شما بگین‌چی بگم بهش فردا   خسته شدم‌همش ناامید میشم هر ماه  بنظرتون‌بگم‌  اگ‌بخاطر کیست ها باردار نمیشم قرص برای کیست بده دیه اقدام‌نکنم؟؟؟؟

.

دکترت کیه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترتو عوض کن اگه قبولش نداری خب

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب چرا دکتر مرد اینهمه دکتر زن به نظرم عوض کن شاید داره سر میدوونه

بنظر خودم‌‌همینه چون‌هر ماه میرم یه دارو میده هیچ‌وقت نمیگه برو این‌دارو ۳ماه بخور نشد بیا  فقط پول میخان .

.
دکترتو عوض کن اگه قبولش نداری خب

ب فکرش هستم‌ فک‌ک کردم‌دکتر مرد بهتر سر در میاره  ک‌بردنم‌پیش‌مرد‌خودمم‌راحت نیستم‌اصلا هر سری میگه برو بخاب شکمم‌معاینه میکنه اخه ‌.هر سری ها منم خوشم‌نمیاد😑

.
بنظر خودم‌‌همینه چون‌هر ماه میرم یه دارو میده هیچ‌وقت نمیگه برو این‌دارو ۳ماه بخور نشد بیا  فقط ...

دکترتو عوض کن بگرد ببین کی از یه دکتر خوب نتیجه گرفته برو اگه زن باشه بهتره خیلی راحترم هستی

یوسف ماهوتی میشناسی؟

این همه دکترتوقزوین هست چرارفتی پیش ماهوتی؟

اون دیگه خیلی پیره 

الان دکترای خیلی خوب وبهتری توقزوین هستش

دکترفاطمه سادات اعتماد خیلی دکترخوبیه 

ازتهران میاد

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤