2777
2789

مثلامیدونستین قضاوت میشین مسخره میشین

سوال جواب میشین اما اصلا اهمیتی ندادیدحتی بقیه فهمیدن انرژی منفی دادن منصرف کردن دلسرد کردن

حتی چند بار شکست خوردید اما بازم ادامه دادین و روی همه رو کم کردید ب موفقیت رسیدن حتی مسخرتون کردن 

چنین تجربه ای تو زندگی دارید اگه اره لطفا تعریف کنیددددد کامل شابد دلگرمی و امیدی باشید برای کسی

لذت برم از زندگیم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

کلا همه چیو تو زندگی به تخم گرفتم و به این فکر کردم که مادربزرگای ماهم این مسائلو داشتن و فقط با توکل به خدا حل شد و فقط یه خاطره ازشون باقی مونده

فقط خودمو تو فاز مثبت نگه داشتمو همه رو سپردم به خدا

خدا با آدم دل پاکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

به کمک خدا، روی اصول اخلاقی و اعتقادیم موندم، مثلا درباره حجاب‌. بدون توجه به اینکه نظر بقیه چیه

نتیجه این شد که نه تنها نظرشون منفی نبود، حتی تحسین هم کردند اون دوستانی که شاید ظاهرا به هم نخوریم. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ما می‌خوایم بجای عروسی خونه بخریم ولی تا مدت ها قراره مسخرمون کنن

مطمئن باشید بهترین عروسی هم بگیرید یک عده حرف و حدیث دارند پشت سرتون، پس راه درستو برید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من چندبار تواین شرایط بودم مثلا درمورد بچم شش  ماهگی تختشو جداکردم هشت ماهگی اتاقشو حدا کردم واکی تاکی نوزاد گذاشتم  چهارده ماهگی از شیر گرفتم زیر دوسال شکر و عسل و مور و توت فرنگی  ابدا ندادم نمک درحداقل ترین سطح ممکن بهش دادم ساعت خواب براش گذاشتم تا یک و دوشب وسط مهمونی بیدار نگهش نداشتم اگر بدونی چند نفر  چقدر مسخرم کردن وپشت سرم گفتن ادای خارجیا رو درمیاره  ادای فلانی هارو درمیاره حالا برای نوه های خودشون زور میزنن تقلید کنن نمیتونن چون با یه سری سطح پایین مثل خودشون وصلت کردن بچه ده ساله وسط پدرمادرش میخوابه!!!!!! 

برای چیزای دیگم بوده کلا کاری که به نطر خودم بدونم درسته انجام میدم عین خیالم نیست نظر بقیه چیه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ما می‌خوایم بجای عروسی خونه بخریم ولی تا مدت ها قراره مسخرمون کنن

سر ماه همونا نمیان اجاره خونه بدن یا تو اسباب کشیا کمکت کنن کار خوب کاریه که باعث پیشرفتت شه مردم اصلاً مهم نیستن