2777
2789

ابتدایی پریود شدم خاک برسر ها یه سطل دسشویی نداشتن تو مدرسه ابتدایی خیلی سخت بود یه بارم صندلی خونی شد راهنمایی سر امتحان😂

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه چقدر بد بود  من نمیدونم الان اینحوری فکر میکنم یا واقعا اینجوری بود تو اون دوره خیلی زیاد بود خیلی اذیت میشدم میمردم تا برسم خونه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

دوم راهنمایی پریود شدم نابلد بودم یادمه همون سال یبار نیمکتمو ب گند کشیدم هوا سرد بود برف اومده بود با پالتوم پاک کردم گذاشتم تو پلاستیک برگشتنی داشتم یخ میزدم وحشتناک سرماخوردم😧

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

😂من صبح ساعت ۷بیدار شدم برم مدرسه کلاس ششم بودم .

دیدم پریود شدم خیلی خیلی خجالتی بودم بااینکه همه خواب بودن خجالت کشیدم نوار بهداشتی بردارم گفتم تا ساعت ۱۲که چیزی نمیشه برگردم میزارم🥴😑رفتم مدرسه و زنگ اول ورزش داشتیم شلوارمو عوض کردم که بریم حیاط که مانتوم انگاری کثیف شده بود که یکی از بچه ها گفت چرا مانتوت کثیفه که من فهمیدم چی شدع🤦‍♀️مدیرمون خیییییلی ادم خوبی بود زنگ زد به مامانم و با مهربونی بهم گفت کیفتو جمع کن تا مامانت بیاد 

دیگه مامانم اومد و رفتیم خونه 

البته چند دفعه تو مدرسه پریود شدم 🤧تعریف میکنم

نلایک

یبارم رفته بودیم شمال مسافرت 

منم تازه دو یا سه دفعه پریود شده بودم نمیدونستم که هرماه اینجوری میشه طی یه تاریخی😂

خلاصه تا رسیدیم من کمر درد شدییییید گرفتم بعد همش فک میکردم از نم شماله 

ش.و.ر.ت.م مشکی بود اصلا نفهمیدم تو دسشوییم چیزی نمیدیدم تا اینکه سه چهار ساعت بعد فهمیدم خیییلی خجالتی بودم و هستم دیگه به مامانم نگفتم یکسره لباسامو عوض میکردم و میرفتم حموم 

با همون وضع دریا رفتم و سه روزی خودمو نگه داشتم🥺🥺روز چهارم یه کمر درد وحشتناک گرفتم که دیگه مامانم فهمید 

ولی روزای اخر بود دیگه😂😂😂😂

نلایک