2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدید بیاید تروخدا

58 بازدید | 8 پست

بچه ها خونه ما دو طبقه خواب دیدم طبقه بالا از گلی ک داریم کلی حشره اومده خونه رو کامل گرفته بعد من میام پایین جارو بر میدارم میرم جارو میکشم بعد به بابام میگم بریم مسجد هم جارو کنیم اونجا هم ازینا هست  اینجا خیلی مهم نیست بعد ولی نمیدونم کدوم مسجده انگاری مسجد سهله یا کوفه هست ولی الان که یادم میاد میبینم به مسجد جمکران بیشتر میخورد و بعد مسجد رو کامل جارو میکنیم تا تمیز بشه تعبیرش چیه

خوابت نشونه مشکلات و گرفتاری‌های ریز و آزاردهنده‌ست که از محیط اطراف یا خانواده سرچشمه می‌گیرن. اینکه جارو برداشتی یعنی خودت در تلاش برای برطرف کردن این اوضاعی. دیدن مسجد (به‌خصوص شبیه جمکران) نشونه خوبی داره، یعنی بعد از تلاش و توکل به خدا آرامش، پاکی و گشایش سراغت میاد. در کل تعبیرش اینه که مشکلاتت برطرف می‌شن و جای خودشون رو به برکت و آرامش می‌دن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابت نشونه مشکلات و گرفتاری‌های ریز و آزاردهنده‌ست که از محیط اطراف یا خانواده سرچشمه می‌گیرن. اینک ...

وای چقدر خوب آره عاشق ی پسری بودم ولی خانوادش رضایت ندادن و اونم گفت تا وقتی رضایت بدن باهم صحبت نکنیم منم این روزا خیلی گرفتم از طرفی هم باید کنکور بدم از طرفی دیگه امیدی به رضایت نداشتم از طرفی هرچی خواب میبینیم همون میشه ی بار خواب دیدم یکی از اقوام فوت شدن از خواب پاشدم نشستم دقیقا همون ساعت یکی فوت شد

خوابت نشونه مشکلات و گرفتاری‌های ریز و آزاردهنده‌ست که از محیط اطراف یا خانواده سرچشمه می‌گیرن. اینک ...

ی خواب دیگه هست خیلی ذهنمو درگیر کرده پیویتون بگم میتونید بگید؟

خوابت بیشتر جنبه ای پاکسازی داره ک رفتی مسجد یعنی از راه معنوی داری پاک میکنی تو هر مسیری معنوی هستی ادامه بده چون داره جواب میده با پدر رفتن هم دعای خیر پدر پشتت خواهد بود 

مسجد ها نشون های معنوی هستن و ارتباط با خدا و امام زمان 

و طبقه دوم مربوط ب بعد روحانی وومعتوی هست و این ک خودت توانایی پاکسازی مشکلات کوچک رو داری چون خودت جارو زدی

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
خوابت بیشتر جنبه ای پاکسازی داره ک رفتی مسجد یعنی از راه معنوی داری پاک میکنی تو هر مسیری معنوی هستی ...

آره دارم بیشتر نماز میخونم و برای همون مشکل راضی شدن پدر پسره دعا میخوام بخونم