2777
2789

متوسطیم ن پولدار ن اصلا... 

خداروشکر میگذرونم ولی بچگی من با سگ اخلاقی های همیشگی و کتک پدر همراه بوده و بچگی جالبی خیلی نداشتم خداروشکر گذروندمش،،... 

مثلا بچگی منو سالی یبار مگه رستوران میبردن کافه تاحالا نبردنم، منو باغ کردان نمیدونم استخر شخصی نبردنم ویلا گاهی شمال، سفر کیش، قشم، خارج نمیدونم هواپیما هتل نبردنم اصلا،،، اسباب بازی هام عادی بود دوچرخه اسکیت اسکوتر ساده داشتم ولی ماشین شارژی، اسکوتر شارژی اصلا نداشتم و الان حسرت ب دل ک بقیه داشتن و من فقط.. اخه تک بچم ها مثلا

الان شده 17سالم پارسال گوشی اس بیست چهار خرید ننم، گفتم بابام وحشتناکه حرف بزنی حمله میکنه اخم میکنه حالتو بهم گریه درمیاره ن میشه حرف زد ن پول خاست هیچی نگاشم کنی عقت میگیره با قیافه گرفتناش🤮🤮🤮🤮🤮میخاستم بگم همچین زندگی بی مهری داشتم ولی ننم مهربون تقریبا،، الان جداییم با ننم یجا اجاره کردیم یساله جهت ندیدن پدرم و هرشب گریه نکنم و کتک نخورم و بتونم راحت باشم... خداروشکر الان ارامش دارم کسی بازجویی نمیکنه قیافه نمیگیره دیگه گریه نمیکنم و.. ی اتاق دارم بعد16سال تخت و کمد قشنگ.... ولی خب خونمون مبلمان و دیزاین نداره چون خونه اجاره کردیم بابام خونه مامانم زندگی میکنه اونجا مبل داریم هرچند هیچیش جدید شیک نیست همه کهنه....

الان یساله ک رستوران میرم هرماه کافه میرم شهربازی هر وقت بخام میرم یساله ک اتلیه میرم بعد16سال نرفتن،، یساله کلاس میرم، منو بچگی اموزشگاه خوب اصلا نذاشتن چیزی یاد بگیرم الان ننم با اصرارم میذاره گیتار و موتور سواری کلاسش می خوام برم بیست ملیونه، ی اسپیکر25ملیونی دوماه پیش برام خرید هرچند هیچ وقت اسپیکر اینا خونمون نداشته... قراره دوماه دیگه قسطی موتور بخریم واسه من حدود صدملیون اینا،، دیگه خرج خاصی ک هفته یبار دوبار تفریح پولی مث تیاتر، سینما یا یچیزی سوار میشم پولی، لباس گاهی چند ماهی چند میلیون میگیرم.. خوراکی هر وقت بخام.. ولی مهر پدر و پدر زندگیم نیستو نمیدونم پدر، برادر، خاهر یعنی چیو بشدت کمبود محبت دارم بشددددددت جوری ک یکی میگه عشق بابا ب بچش گریم میگیره همونجا😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 خلاصه بنظرتون وضع من خوشبخت هس یا بدبخت یا معمولی یا مث همه یا کمتر از همه یا بالاتر؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کی خرجیتو میده

ننم

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

فقط اونجایی ک گفتی خارج👺

چرا

همون پولا رو پس انداز کن برای خودت پس فردا که ننت هم خرجت نکرد حسرت خیلی چیزا رو نخوری. بچگی همه مون همین بوده چه شمایی که تک فرزندین چه اونایی که تعداد زیادن پدر و مادرا در حد توان خودشون برای بچه هاشون مایه میزارن دستشونم درد نکنه واقعا زندگی سخته

چرا فکر میکنی همه همه چیز داشتن و تو نداشتی اخه دختر

من الان ۲۱ سالمه

هنوز نتونستم یه اتاق برای خودم داشته باشم

هیچوقت تخت نداشتم

خونمون کلا یه اتاق داره 

لباس های آنچنانی یا برند نداشتم

لباسام همیشه شیک و خوشگل بودن ولی قیمت آنچنانی نداشتند همیشه مناسب بودن

خرج آنچنانی نکردم

حتی تو عمرم تولدم نگرفتم کیکش ک بماند

استخر نرفتم

سینما نرفتم

باغ وحش نرفتم

کلی جاها هست ک نرفتم و .......

اصلا چی بگم بهت

خیلی چیزها هست

همه ی آدما ک قرار نیست همه چیز داشته باشن 

خیلی ها هستن مثل ما

ولی مهم اینه از چیزی که داری باید خوشحال بآشی

نباید تاسف نداشته هاتو بخوری

خیلی هم خوشحالم...

به خودم قول دادم خودم به چیزهایی ک میخام برسم

مگه ماها تو بچگی خارج رفتیم مگه اسباب بازیای خوب داشتیم همه مثل همن ولی خیلیا دروغشو میگن درسته مهر پدر مهمه ولی خیلی از بابا ها یکیش بابای من تالا یک بار هم باهام بیرون نیومده مگه ماها هم اسپیکر داشتیم مگه موتور داشتیم مگه هر هفته بیرون میرفتیم ؟ هیچکس اینجوری نیست اتفاقا یکی از بهترین زندگی هارو داری دقیقا مثل زندگی پولداری تو این سن کی موتور داره کی اسپبکر بیست پنج میلیونی داره کی اینهمه خوش میگذرونه 

بنظرم هیچ اشکالی هم نداره ولی الان هنوز خیلی بزرگ هم نیستی هیچ وقت واسه بچگی دیر نیست الان هم میتونی ولی قدر داشته هااو بدون منت نداشتن پدر رو سر این چیزا نزار زندگیت هم خیلی خوبه بچگیه بدی داشتی ولی الان واسه خودت بسازش تازههههه الان بنظرم لذت ببر فقط ادم های دوربرت حفظ ظاهر میکردن الان برا خودت خاطره های خوب بساز خیلی ها خیلی چیزا نداشتن حالایکی زودتر بدست اورد یکی دیر تر الان هم فقط به فکر خودت باش و مامانت ایشالا درست بشه و پدرت متوجه بشه و زندگیت سه نفره بشه سعی کن یه دوست خوب پیدا کنی که مثل خواهرت بشه 

ننت مگه پیش ددت نمیتونست این خرجارو واست بکنه قبلا😐

همون خب بچه بودم نمیدونستم باید ازشون بخام اصلا نمیدونستم باید بخام منو آموزشگاه ببرن تو ده سالگی نمیدونستم باید بخام منو استخر شهربازی رستوران مرتب ببرن من بشدت بی خرج بودم

حالا چرا این طور حرف می زنی... ننم‌‌‌.. تیاتر!!!

😂😂🤣🤣🤣🤣

شکست خوردملنتی سفر خارج بر ما معمولیاس مگه؟

هعی اخه بیست ملیون ترکیه چیه نگفتم المان ک😐