2777
2789

سلام پسرم ۳ ساله و ۴ ماهشه دو شب پیش بیرون بودیم دست به این سنگ ریزه ها که روی زمین میریزن .دستشو زد بعد دستشو برد دهنش .شبش همون که رسیدیم خونه تبه شدید کرد تا فرداش غروب خوب نشد بردمش دکتر .به دکتر گفتم بیرون بودیم اینجوری شد دیگ دکتر تا تب سنج رو گذاشت گفت تبش خیلی بالا و... منم دیگ یادم رفت بگم دست به سنگ ها زده ...بعد دکتر بهش آمپول بتامتازون داده .چرک خشک کن داده الان خیلی نگرانم .میگه نکنه بهش یادم رفت بگم دست بع سنگ ها زده یه موقع آمپول براش عوارض بده ..بخاطر تب بالا بهش آمپول داده بود .

نه عزيزم

احتمالا ویروسه چون حتما اون سنگ کثیف بوده

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به کودکت بگو دیگر از این کارها نکند.اگر بازم تکرار کرد ، آری آن وقت با دمپایی به راه راست هدایتش کن. ...

بخدا هزار با تذکر دادم چقدر اونجا دست زد دیگ دعواش کردم گفتم دستت نزن ولی حریفش نشدم خیلی یدنده و لجبازه

ایرادی نداره بچه رو بهداشتی بار نیارین ببرش بیرون ماسه بخر بزار بازی کنه بره پارک بعد دوران مدرسه هم ...

...میبرم فقط مشکلم اینکه دستشو میکنه دهنش هر سری بردم مریض شدم از اون شوهرم ناراحت شده که چرا میبری بیرون😬😬😬

بخدا هزار با تذکر دادم چقدر اونجا دست زد دیگ دعواش کردم گفتم دستت نزن ولی حریفش نشدم خیلی یدنده و لج ...

وقتی زیاد گیر بدی نتیجه عکس میده

یه مدت بیخیال باش از سرش میره

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

ارع گفت شبیه به آنفولانزا هست

نگران نباش

إن شاءالله خوب میشه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

تب فکر نکنم ربط داشته باشه ویروس گرفته معلومه از قبل تو بدنش بوده انقدر سریع نباید علائم بیاد 

یه الکل هم با خودت ببر دستاش رو بیرون هعی ضدعفونی کن

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
...میبرم فقط مشکلم اینکه دستشو میکنه دهنش هر سری بردم مریض شدم از اون شوهرم ناراحت شده که چرا میبری ...

عزیزم نمیگم بیخیال باشو دستشو نشور ولی بچه رو اگر خیلی تمیز بهداشتی بار بیاریم تو مدرسه پدر خودشو جد آبادشو در میاره