2777
2789
عنوان

با كدوم دكتر بينيمو عمل كنم؟

199 بازدید | 22 پست

اگه تجربه اي داريد براي بيني گوشتي يه پزشك خوب معرفي كنيد تو تهران

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروشوهرشیلاخدادجراح بینیه

ميگن كاراش خوب نيست سركارات

من گوشتی بودم با سلطانی فر عمل کردم راضیم

اره شنيدم اينو

اما دكتر ملكي ام شنيدم خوبه

فقط خيلي نوبت ويزيت دير ميده

پيج سلطاني فر رو داري 

بینی نیوشاضیغمی وخودشیلارواون عمل کرده

اره ولي ناراضي ام داشتن

بعد بيني اين دو تا استخواني بوده

گوشتي سخت تره خوب درآوردنش

اره شنيدم اينو اما دكتر ملكي ام شنيدم خوبه فقط خيلي نوبت ويزيت دير ميده پيج سلطاني فر رو داري&nbs ...

بتویس دکتر سلطانی فر میاد بالا بالا صدکا فالور داره

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
سلام خانوم خوب هستین شما از اسانس رزماری و نعنا نتیجه گرفتین 

من استفاده نكردم كه تجربه داشته باشم بگم عزيزم

محلول هاي ديگه اي ميزنم

من گوشتی بودم با سلطانی فر عمل کردم راضیم

شما کاربری مامان ممول نیستی 

میخاستم بنویسم ووروجکِ بدون آقای نجار ولی "ر"  آخرش ثبت نشد ، شد ووروجک بدون آقای نجا🤪 کاربری ۳۶ممه تورو ب پیر ب پیغمبر برا من گزارش نزنید🤕  بقرِان کریم با شماره ی همکار شوهرم عضو شدم 😥 حالم یه جوریه ک انگار ورزش داشتیم و هوا بد بوده و موندیم تو کلاس ، زنگ بعدم ریاضی داریم 🥴🤢   باطن باید زیبا باشه نه ظاهر . کی فکرش میکرد سیب زمینی 🥔 با اون قیافه ش انقد خوشمزع 🍟 باشع 😋   بچه به دنیا آوردی هی بهش میگی نکن نکن ، خب خودت نمیکردی عزیزم 😈    تلخ ترین جمله ی بازی های کودکی ؛ " تو نخودی باش" لامصب قدرت تخریبش معادل با بمب هیروشیما بود نمی‌فهمم چرا وقتی زبونتو اتفاقی گاز میگیری درد میگیره ولی وقتی عمدی گاز میگیری درد نمیگیره . حتی نمی‌فهمم چرا شما الان دارین زبونتونو گاز میگیرین ! 👅  کاربری  متعلق ب دو نفره
اره شنيدم اينو اما دكتر ملكي ام شنيدم خوبه فقط خيلي نوبت ويزيت دير ميده پيج سلطاني فر رو داري&nbs ...

خیییلی ریسکیه سلطانی فر اصلا نرو

من خودم با اون عمل کردم

میخاستم بنویسم ووروجکِ بدون آقای نجار ولی "ر"  آخرش ثبت نشد ، شد ووروجک بدون آقای نجا🤪 کاربری ۳۶ممه تورو ب پیر ب پیغمبر برا من گزارش نزنید🤕  بقرِان کریم با شماره ی همکار شوهرم عضو شدم 😥 حالم یه جوریه ک انگار ورزش داشتیم و هوا بد بوده و موندیم تو کلاس ، زنگ بعدم ریاضی داریم 🥴🤢   باطن باید زیبا باشه نه ظاهر . کی فکرش میکرد سیب زمینی 🥔 با اون قیافه ش انقد خوشمزع 🍟 باشع 😋   بچه به دنیا آوردی هی بهش میگی نکن نکن ، خب خودت نمیکردی عزیزم 😈    تلخ ترین جمله ی بازی های کودکی ؛ " تو نخودی باش" لامصب قدرت تخریبش معادل با بمب هیروشیما بود نمی‌فهمم چرا وقتی زبونتو اتفاقی گاز میگیری درد میگیره ولی وقتی عمدی گاز میگیری درد نمیگیره . حتی نمی‌فهمم چرا شما الان دارین زبونتونو گاز میگیرین ! 👅  کاربری  متعلق ب دو نفره