2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درگیر جوش یا جای جوش

تا همین پارسال با جوش ها حالا ی دونه هم دیگه نمیزنم حتی موقع پری ولی نگم برات از جای جوش های داااغون هزارتا کارم کردم از لایه بردارای فرانسوی بگیر تا میکرو نیدلینگ کربوکسی ان دی یاگ بخدا دیوونه شدم انقد گریه میکنم دیگه میخام برم ژل تزریق کنم خسته شدم دیگه 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
تا همین پارسال با جوش ها حالا ی دونه هم دیگه نمیزنم حتی موقع پری ولی نگم برات از جای جوش های داااغون ...

وای من فکر میکردم با لیزر اینا دیگ جاشون بره.لک قهوه ای افتاده یا گودی هست

وای من فکر میکردم با لیزر اینا دیگ جاشون بره.لک قهوه ای افتاده یا گودی هست

مال من سوراخ های ریزه خب لک زودتر درمان میشه بعدشم سوراخ خب بعد از چندسال ک لیزرو اینا کردی تازه شاید پنجاه درصدش خوب بشه هیچوقت کامل خوب نمیشه مگه اینکه چندین سال تحت نظر باشی 

مال من سوراخ های ریزه خب لک زودتر درمان میشه بعدشم سوراخ خب بعد از چندسال ک لیزرو اینا کردی تازه شای ...

منم دو سه تا سوراخ ریز دارم با دوتا گودی.حالا اونا بعدا با کرم شاید برن .این لکا رو چیکار کنم؟شما لیزر کردی؟برای لکهای صورتت چه کردی

مال من سوراخ های ریزه خب لک زودتر درمان میشه بعدشم سوراخ خب بعد از چندسال ک لیزرو اینا کردی تازه شای ...

میشه در خواست بدم فکر کنم وضیتمون مشابهه چون منم یه طرف صورتم خیلی سوراخ داره😭

منم دو سه تا سوراخ ریز دارم با دوتا گودی.حالا اونا بعدا با کرم شاید برن .این لکا رو چیکار کنم؟شما لی ...

من لک نداشتم عزیزم ولی کلا لک درمانش خیلی زودتر و راحت تره من کل گونه هام سوراخ ریزه