2777
2789

قبل از این که جامعه عوض بشه شما دخترا باید حقوق خودتونو بشناسید!

قبل از این که بخواید عقایده اقایونو عوض کنید یا بقیه خانوما و درکل جامعرو ، باید خودتون بفهمید چه حقو حقوقی دارید!

حقوقتونو از همسر ، پدر ، مادر و جامعا بخواید ؛

شما بَرده نیستید که صبحو شب بسابیدو بپزید ! شما بَرده نیستید که حتی برایه رنگ لباستونم اجازه بگیرید ، درسته نظر شریک زندگی صد در صد مهمه بالاخره زندگی مشترکه! ولی شریک زندگیتون حق نداره شمارو از هر نظر محدود کنه ! پدر و مادر شما بزرگتون کردن و به گردنتون حق دارن ! ولی اونا حق ندارن زندگیو از شما بگیرن ! اونا حق ندارن کاری کنن نتونید نفس بکشید !نتونید خوشحالی کنید بخندیدو بیرون برید ! مگه زندگی خودتون نیست !؟

خانواده و فامیل حق ندارن درباره ازدواج کردن یا نکردن شما هی بهتون سرکوفت بزنن !

یکی دوست داره ازدواج میکنه و یکی نه !

جامعه و پدر مادر شما حق ندارن پریودو ننگ بدونن !

شما حق دارید بیرون بریدو تفریح کنید ، حق دارید بخندیدو برقصید ، همسر شما حق نداره از هر نظر محدودتون کنه ( بازم میگم ، زندگی مشترکه ، ولی در حدی که به شما ضرر بزنه حق نداره ) نظر همسر ، پدر مادر ، بالاخره تویه زندگی شما مهمه ؛

ولی تا وقتی به شما ضرر نزننو عقلانی باشه !

با احترام و حرف زدن و توجیح کردن حقتونو بخواید ! و فقط سعی کنید با ارامشو حرف زدن ، حرفتونو توجیح کنید و قانعشون کنید و حقتونو بخواید !

دخترا ، هیچوقت نباید توقع داشته باشید اول ازدواج و یکی دوسال اول همسرتون بهترین خونه ، ماشین ، پول براتون فراهم کنه ! و خودتون باید پا به پایه همسرتون کار کنید و تا جایی که میشه هم به خودتون هم به همسرتون کمک کنید که هم پیشرفت کنید هم منتی بالاسرتون نباشه یعنی هم مستقل باشید هم تو پیشرفت زندگی مشترکتون سهیم باشید و پله پله پیشرفت کنید! همونطور پسرا ، نباید تو زندگی توقع داشته باشید شما که رفتید کار کردید به هیچ عنوان نباید تو کارایه خونه یا هرچی کمک همسرتون باشید ! مگه برده گرفتید؟! در هر صورت هردوتایه شما تو زندگی شریک هستید !
 دختری حق نداره فقط بخوره و بخوابه و مرد فقط برایِ زندگی تلاش کنه ! هیچ دختری حق نداره به خانواده مرد توهین کنه همینجور که هیچ پسری به هیچ وجه حق توهین و دس درازی به همسرشو نداره ! هیچ دختری حق نداره از مرد اول زندگی توقع بهترین چیزارو داشته باشه! وظیفه هر دختری اینه پا به پایه همسرش تلاش کنه و تو زندگی پیشرفتو به همسرش هدیه بده نه از پیشرفتش جلوگیری کنه ! هر پسری وظیفه داره تو کارایه خونه به همسرش کمک کنه !
فمینیسم یعنی برابری ! و هرجایی دیدید که به پسر یا دختر به اسم فمینیسم توهین میشه بدونید اونا هیچی جز احمق نیستنو از فمینیسم هیچی نمیدونن وقتی 
میگیم فمینیست یه عده میان میگن همینا که ضد مردان میخوان مرد ها رو محو کنن.
فمینیست ضد مرد ها نیست فمینیست ضد مرد سالاریه خیلی فرقه بین مرد و مرد سالاری دوست عزیز من ،فمینیست در نهایت خواهان برابریه.
وقتی میگیم فمینیست یه عده میان میگن همینا که ضد مردان میخوان مرد ها رو محو کنن

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
انقدر همشون اذیتمون کردند که سالهاست دلمرده شدیم!!  فقط زنده ایم و زندگی نمی کنیم!!!

به امید فردایی بهتر🖐🏻🔥💚🌈

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون گشنگیست ولی کو گوش شنوا

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
قانون گشنگیست ولی کو گوش شنوا

هعـــــی♥💚💚🥺🥺

کاش فقط میشد این قد بهم نگن یه شوهری گیرت بیاد

وای فلان شوهر گیرت بیاد

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

چیزیایی که نوشتی هیچ کدومش درزندگی من صدق نمی‌کرد 

توی خانواده ما همه توی همه کار خونه باید کمک کنم 

یه روزبابام غذا میپزه یه روز مامانم و ظرف شستن با من 

سفره جمع کردن و پهن کردنش با ابجیم و..... 

حقوقی که مال خودمون هست رو بهم بدن 

ما این حقوق رو داشتیم از اول  

با فمینیست مخالفم چون دیدگاه غلطشون باعث رکودشون شد  

همین فمنیست ها گفتن برابری 

بعدش کم کم سیبیل گذاشتن که بگن ما میتونیم کار انجام بدیم 

ولی درستش این هستش که زن بمونی و بتونی کاری رو انجام بدی  

خواهان عدالت هستیم 

کاش فقط میشد این قد بهم نگن یه شوهری گیرت بیاد وای فلان شوهر گیرت بیاد

بیخیال حرف مردم 🖐🏻

خوبه خوبم ک باشی بازم مردم یه حرفی واسه گفتن پیدا میکنن🥴🤦🏻‍♀️💚

میدونی چیه ایران مثل مثلث برموداس،هر قانونی هر نیرویی هر تصمیمی ک اینجا بخاد انتخاب بسه محو میشه...هیچی روی این خطه جوابگو نیس.حتی.....!

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چیزیایی که نوشتی هیچ کدومش درزندگی من صدق نمی‌کرد  توی خانواده ما همه توی همه کار خونه باید کم ...

همه مث هم نیستن 🖐🏻🙂

بیخیال حرف مردم 🖐🏻 خوبه خوبم ک باشی بازم مردم یه حرفی واسه گفتن پیدا میکنن🥴🤦🏻‍♀️💚

آره 👌🏻👌🏻

مهم الان خودمو تفکرات خودمم بقیه رو له میکنم زیر پام

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

فرمایش شما صحیحه، بله کسی حقی نداره.

با زور و قدرت چیکار میکنید؟ میدونید چه تعداد زن و دختر و حتی پسر های خانواده به خاطر این مسائل تحت خشونت قرار میگیرن؟ چه تعداد حتی ممکنه جونشونو از دست بدن؟

مثلا توی چشم یک پدر سنتی قدیمی با ۵۰ سال سن، ۱.۹۰ قد و ۱۰۰ کیلو وزن نگاه کنی بگی تو حق نداری به من بگی چیکار کنم چیکار نکنم؟ 

وقتی تو سن ۱۴ سالگی با یه مرد ۲۵ ساله سنتی و متعصب ازدواج کردی توی چشماش نگاه کنی بگی میخوام برم کار کنم حق نداری جلومو بگیری؟ بعد ببخشید به پشتوانه ی چی؟ بری دادگاه لینو بگی رای بهت میدن یا بری کلانتری اینو بگی حق بهت میدن؟ 

نسخه ی فمنیسم برای زنی که حداقل توی یک خونواده ی متوسط از نظر فرهنگی متولد شده کار میکنه. 

یه ذره از مرکز شهر بری پایین تر، از مرکز استان بری توی شهرستان عمق فاجعه رو میبینی و میفهمی فمنیسم که هیچی، قرآن خدا هم نتونسته جلوی زنده به گور شدن دخترا رو بگیره

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.

موافقم ولی یه چیزایی رو باید در نظر بگیریم ، نباید توقع داشت یه زن پا به پای مرد و اندازه ی مرد کار کنه،  چرا ؟ چون از یه طرف زن ها پریود میشن و درد بیشتری رو تحمل میکنن از طرف دیگه حامله میشن و دو سالم باید به بچه شیر بدن و مواظبش باشن ، و اینکه زن ها اکثرا فیزیک بدنی ضعیف تر و ظریفتری نسبت به مردا دارن تراکم استخونشون کمتره بافت عضلانیشون نرم تر و ضعیف تره نمیشه توقع داشت یه پسر ۱۸۰ سانتی و ۷۵ کیلیوویی  با منه ۱۶۰ سانتی و ۵۵ کیلویی یکسان کار بدنی کنن ، ممکنه بگی خب کار فکری ، ما تو یه جامعه ی مرد سالار زندگی میکنیم برو آزمون استخدامیا و ظرفیت دانشگاها رو تو کنکور ببین اکثرا ، پنج برابر نیروی زن ، مرد میخوان . خب با این تبعیضا من بدبخت نمیتونم اندازه یه مرد درآمد کسب کنم مگر اینکه ده برابر یه مرد تلاش کنم تا به همون میزان حقوق یه مرد برسم یا اینکه به کارایی با درآمد کمتر رو بیارم 

فرمایش شما صحیحه، بله کسی حقی نداره. با زور و قدرت چیکار میکنید؟ میدونید چه تعداد زن و دختر و حتی پ ...

من اگ میگم فمینیسم برا همه میگم 

چه سطح پایین چه سطح بالا 

چه تو پایین شهرش چه بالا شهر 

فمینیسم ینی برابری زنو مرد 

چیزی ک متاسفانه تو مملکت ما جا نیوفتاده 

دقسقا هم منظور من بیشتر با همون خانواده هایی ک سطح فکرشون پایین تره 

همون بابایی ک اختیار رو از دختر خودش گرفته نمیزاره بره تا سر خیابون ولی پسرش سالی چند بار با رفیقاش مسافرته 

همون پدری ک برا ازدواج زور کرد دخترشو 

همون شوهری ک جدا از کودک همسری اختارو از زنش گرفته 

بابا نمیگم فقط زنا 

زنو مرد 

هردو اختیارشون دست خودشونه 

اختیار یه نفرو ک ازش بگیری انسان بودنشو ازش میگیری 

ارزوهاشو میگیری

برعکس منظور من بیتشر با همین خانواده هایه 

وگرنه در غیر این صورت ک بقیه خانواده ها این مشکلارو ندارن 

و جدا از خانواده ها مملکت امروزی ما 

دیه دختر نصف پسر 

دختر نمیتونه رهبر بشه 

نمیتونه رییس جمهور بشه 

نمیتونه قاضی بشه 

و....

دارن از همین اول یه جوری رفتار میکنن ک دحتر نصف پسرا هم نیستن