2777
2789
عنوان

دختر هیس! 😪(زندگی این روزهای ما) ❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 21 پست
من اگ میگم فمینیسم برا همه میگم  چه سطح پایین چه سطح بالا  چه تو پایین شهرش چه بالا شهر& ...

میگم که عزیزم حرفات از نظر شعاری بسیار صحیحن. بله اختیار هر کس دست خودشه.

دارن از نظر عملی میگم بهت.

توی یه خونواده ی سنتی با فرهنگ پایین اگه دختر بیاد این حرفا رو بزنه میخوره تو دهنش. قانون پشتیبانشه؟ قوه ی قضاییه؟ نیروی انتظامی؟ نه. "همینه که هست"

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.
موافقم ولی یه چیزایی رو باید در نظر بگیریم ، نباید توقع داشت یه زن پا به پای مرد و اندازه ی مرد کار ...

نگفته اگ پسر رفت بیل زد سرکار دختره هم بره بنایی 

اینجا منظورش اینه اک مرد میره سر کار چه مشکلی داره زن نره 

کارای اسون تر 

ارایشگری و...

اگ زن بچه دار میشه وظیفه ی اون تنها نیست بمونه خونه بچه نگه داره 

همونقدر اون مراقبت میکنه مردم مسئوله 

اگه زن بیرون کار میکنه پس مردم تو خونه دست کمک زنش باشه 

ایناهاس منظورش

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم که عزیزم حرفات از نظر شعاری بسیار صحیحن. بله اختیار هر کس دست خودشه. دارن از نظر عملی میگم بهت ...

اره عزیزم میدونم 

منم طرف حسابم همون خانواده هاس ک ب امید روزی ک یه روز عوض بشن 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
نگفته اگ پسر رفت بیل زد سرکار دختره هم بره بنایی  اینجا منظورش اینه اک مرد میره سر کار چه مشکل ...

آره دیگه مثلا اگه مرده ماهی ۶ در میاره دختره ماهی ۲ تومن ، مرد حق نداره درآمدشو بکوبه تو سرش ، پس به نظرم از اول زندگی نگید وظیفه ی جفتمونه خرجا رو بدیم چون سواستفاده میکنن ، بهتره آدم بگه وظیفه ی توعه همه ی خرجای زندگی رو بدی ولی منم کار میکنم در حد توانم تو خرجا کمک میکنم 

آره دیگه مثلا اگه مرده ماهی ۶ در میاره دختره ماهی ۲ تومن ، مرد حق نداره درآمدشو بکوبه تو سرش ، پس به ...

بله دقیقا و در مقابل این ک زن کمک خرج میشه مردم تو کارای خونه باید کمک کنه و اگه به همه چی تو زندگی همینجور نگاه کنن دیگ نابرابری ای وجود نداره بعدش 👌🏻👌🏻