2777
2789

سالهاست نمیتونم خونه رو تحمل کنم،پدر و مادرمو تحمل کنم از دستشون روانی شدم 

هی هر سال میگم امسال ازواج میکنم ولی ذهی خیال باطل.....‌

خسته شدم دیگه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازدواح نمیکنی؟

اینقد به جام تصمیم گرفتن ک اون موقع ک خاستگارای مناسب داشتم نمیتونستم تصمیم بگیرم حالا ام ک خبری نیس

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

چن سالته  برو دانشگاه شهر دیگ از این فضا دور بشی

الان دانشگاه هست به نظرت؟؟بعدم اینا اجازه نمیدن سریع عاقت میکنن

الهی بزودی بیای همینجا تاپیک بزنی و از ازدواج موفقت صحبت کنی😍😘

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
اینقد به جام تصمیم گرفتن ک اون موقع ک خاستگارای مناسب داشتم نمیتونستم تصمیم بگیرم حالا ام ک خبری نیس

چی بگم‌ اخه الان معمولا هرکی با دوس پسرش ازدواج میکنه سنتی کم شده

نفس آقامونم 😌❤