سلام دوستان .یکی از کارهایی که تو خونه انجام دادنش رو اصلا دوست نداشتم ظرف شستن بود .به تازگی موقع ظزف شستن و آشپزی فایلهای صوتی دکتر هلاکویی رو با هندز فری گوش میکنم واصلا ءذر زمان رو متوجه نمیشم اگه به آهنگ یا کتابهای صوتی علاقه دارین اونم عالیه ..وقتی که فایل تموم میشه میبینم تمام آشپز خونه برق میزنه بدون اینکه احساس خستگی کرده باشم.شما هم امتحان کنید و از وقتتون بیشترین استفاده رو ببرید🦋🦋🦋
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌