2777
2789
عنوان

یه راه حل برای اینکه ظرف شستن خستتون نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 37 پست
چه عذابی 😅 از ظرف شستن که راحت تره.  البته من دستمال نمی کشم. به ظرفهای خیلی کثیف مثل بشقاب پ ...

یه مدت هرروز استفاده کردم پول برقمون سه برابر شد من هم گذاشتم فقط برای مهمانی ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستی همزمان تمرکز روی شنیدن و تمرکز روی کار کردن دست چقدر تورو هوشیار و متعادل میکنه ؟ واسه آلزا ...

جدی میگی نمیدونستم ...آره رانندگیم خوبه خدا رو شکر تاحالا تصادف نکردم😎😎

ما۴نفریم همشم بچه هام این ظرفوبرمیدارن اونوبرمیدارن موقع آب خوردن ۱۰تالیوان برمیدارن کلاهمیشه ظرف شس ...

آره خونه ما هم دقیقا همین اتفاق میافته ولی خوب هندزفری یه خوبی داره کاملا تمرکز میکنی روی چیزایی که میشنوی و بقیه هم میبینن نمیشنوی دیگه هی صدات نمیکنن برای چیزای الکی

جدی میگی نمیدونستم ...آره رانندگیم خوبه خدا رو شکر تاحالا تصادف نکردم😎😎

تقویت هماهنگی بین چشم و دست و گوش رانندگی رو عالی میکنه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من یه زمانی خیلی زیاد چیز میز گوش می کردم. همین برنامه های دکتر هلاکویی. پادکستهای مختلف. لایهوهای ا ...

آره طبیعیه وقتی یه مدت زیاد گوش میکنیم حجم مطالبی که یاد میگیریم اینقدر زیاد میشه که ذهنمون هر از گاهی به یه استراحت نیاز داره...هروقت حوصله نداشتی برو تو یه زمینه جدید مثلا فیلمهای آشپزی و ...چیزای دیگه ولی هیچوقت بیکار نشین حیفه وقتمون به بطالت بگذره❤❤❤

آره طبیعیه وقتی یه مدت زیاد گوش میکنیم حجم مطالبی که یاد میگیریم اینقدر زیاد میشه که ذهنمون هر از گا ...

میدونی. هندزفری بی سیمم خراب شد. الان مجبورم گوشی رو بذارم تو جیبم یا بگیرمش دستم. کلا نمیشه سخته 

شوهرمم از خونه کار میکنه نمیشه صداشو بلند کنم. 

کلا همیشه یه چیزی جور نیست. هنوز هم گوش میدم ولی کمتر 

قبلا سرکار خیلی گوش میدادم. یه وقتایی کارم فقط دستی بود و تمرکز خاصی نمی‌خواست. فقط چیز میز گوش می کردم