2777
2789
آخه شهرستان ما نداره .مشاوره درست حسابی هم نداره فقط پول زیاد میبرن هیچی یاد نمیدن

بعضی دوستان سرفصلهای آموزشی رو در کلاس فرزند پروری خواستن که سرفصلها بدین شرح هست:
🔸کارکرد روان
🔸احساسات نوزاد
🔸شخصیت نوزاد
🔸رابطه
🔸سفر به دنیای روانی کودکان
🔸ظرفیت روانی ( صبر و پرخاشگری, یادگیری و...)
🔸وابستگی
🔸رفتارهای سادیسمی
🔸۳۰۰ مثال حدودا و انالیز و اموزش رفتار و صدها نکات آموزشی.
🔸ترجمه رفتار ( خوردن, خوابیدن, قلدری, رابطه خواهر وبرادر و....)

در خدمت شما همراهان عزیز آوای رشد هستم
🌹🌹🌹🌹

https://chat.whatsapp.com/LdhlpLTxKyvLvRLI7X83ex

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میگه برم تو حیاط بازی کنم بعد میره بیرون خونه همسایه ها بعد بهشون میگه از مامانم اجازه گرفتم&nb ...

اي بابا

منم يادمه بچه بودم ي بار اينكارو كردم البته كلاس دوم بودم

چقد خنگ بودم بخدا

بايد باهاش صحبت كني دوست باشي اونم بتونه حرفاشو بهت بزنه ي حس امن داشته باشه

اما خب جديت هاي لازم و قوانين تربيتي خودتم داشته باشي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

کجا چجوری

بعضی دوستان سرفصلهای آموزشی رو در کلاس فرزند پروری خواستن که سرفصلها بدین شرح هست:
🔸کارکرد روان
🔸احساسات نوزاد
🔸شخصیت نوزاد
🔸رابطه
🔸وابستگی
🔸رفتارهای سادیسمی

🌹🌹🌹🌹

مثلا بهش میگم نرو بیرون گوش نده باید چطور باهاش رفتار کنم که گوش بده حرفمو؟

عزیزم اینی که شما میگی میشه راهکار دادن

که هیچ فایده ایی نداره

تو این کلاس ها که میرم ریشه ایی یاد میدن

آصلا حرف زدن من مادر رو بکل عوض میکنن

راهکار دادن فایده نداره الان بدردت بخوره دو روز دیگه بازم گیر مشاوری 

ولی اینجا به من طوری یاد میدن که خودم میتونم تشخیص بدم و حل مساله کنم

از الفبا شروع میکنن

شما بیاین عضو گروه عمومی‌شون بشین و از مادرها بپرسین

من بار ها گفتم تو این کلاس ها من مادر رو پرورش دادن

از ترس اصولا به دروغ پناه میبرن ...سعی کن در صورت گفتن حقیقت خودتو کنترل کنی ...بچه هایی هم که خیلی ...

من تو اوج عصبانیتم هم اگه پرسید دوستم داری میگم بله که دوست دارم تو دخترمی ولی کارت بد بوده

خسته نباشی عزیزم خدا قوت😘😘 کار خوبی میکنی ب دیگران کمک میکنی

🔸کارکرد روان
🔸احساسات نوزاد
🔸شخصیت نوزاد
🔸رابطه
🔸وابستگی
🔸رفتارهای سادیسمی

🌹🌹🌹🌹

عزیزم اینی که شما میگی میشه راهکار دادن که هیچ فایده ایی نداره تو این کلاس ها که میرم ریشه ایی یاد ...

یعنیعضو گروه بشیم سوالامونو اونجا بپرسیم؟؟؟

چجوری یاد میگیریم ریشه ای از چه طریق؟؟

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
مثلا عروسکشو از لج میندازه تو جوی آب بعد اورده خونه داده دست من گفت مامان از دستم افتاده .بعد همسایه ...

عدم تعلق داره تو خونه

اون بدنبال جایگاهش تو خونه هست

تو گروه عمومی عضو شو

دوشنبه ها روز سوال هست

شرح گروه رو بخون 

ساعت 11 تا 11ربع میتونی نوبت بگیری سوالت رو بپرسی تا جوابت بدن

بازم میگم راهکار نمیدن، 

من تو اوج عصبانیتم هم اگه پرسید دوستم داری میگم بله که دوست دارم تو دخترمی ولی کارت بد بوده

شاید کلامت خوبه عزیزم ولی از عکس العملت میترسه ، شاید ریشه تو یه خاطره داره که ترسیده موقع راست گفتن خودش یا دیگران ....یه احتمال هم هست عزیزم به طور ارثی پنهانکاری میکنه کسی تو اطرافیانتون پنهانکار نیست که این خصلتش ذاتی باشه ....چون من تو بچه های خودم دیدم ، دختر بزرگم پنهانکاره ...و دختر کوچکترم به شدت صادق مثل خودم حتی اگر بدترین عمل و مرتکب شه یا خصوصی ترین مسائل باشه حقیقت رو میگه

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.