الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از ترس اصولا به دروغ پناه میبرن ...سعی کن در صورت گفتن حقیقت خودتو کنترل کنی ...بچه هایی هم که خیلی وابسته ان و خودشون رو مقصر میدونن دروغ میگن چون نمیخوان نا امید تون کنن یا از دست بدنتون ...در هر صورت بیشتر ریشه اش تو ترسه ..
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
برا غذا ریختن یا اینجور چیزا دعواش نمیکنم ولی کلا زود عصبانی میشم
شاید این مورد هم موثر باشه با توجه به اخلاقیاتش چون به شما علاقه داره و اکثر بچه ها فکر میکنن دلیلی ناراحتی پدر مادرشون کارای اوناس، کاراشو به شما نمیگه که ناراحتتون نکنه:(
سعی کنین یه مدت کمتر واکنش منفی نشون بدین تو خونه و در رفتار با هرکسی چه همسر چه دختر گلتون، انشاله که نتیجه مثبتی دریافت میکنین حتما