2777
2789
از 96 اینجایی تا حالا ندیده بودمت ک هیچ چقد پستات کمممممممممممه

خب من بچه دارم

از قبل با داریم عضو بودم

ولی کم رنگ بودم

بیشتر تبلیغ کارهای هنریم میکنم

ولی نزدیک یه ساله خدا دو تا فرشته روانکاو رو گذاشته تو زندگیم

که زندگیم زیر و رو شده

تا اونجایی که بتونم معرفیشون میکنم که جبران محبت خدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ترس اصولا به دروغ پناه میبرن ...سعی کن در صورت گفتن حقیقت خودتو کنترل کنی ...بچه هایی هم که خیلی وابسته ان و خودشون رو مقصر میدونن دروغ میگن چون نمیخوان نا امید تون کنن یا از دست بدنتون ...در هر صورت بیشتر ریشه اش تو ترسه ..

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
نمی‌دونم اما روانشناسا میگن به بچه زیر ۶سال وعده دروغ ندید و بهش دروغ نگید چون دروغ گفتن رو یاد میگ ...

مثلا هر چی بخواد شوهرم میگه برات میگیرم بعد نمیگره بهش میگم دروغ نگو یاد میگیره گوش نمیده

برا غذا ریختن یا اینجور چیزا دعواش نمیکنم ولی کلا زود عصبانی میشم

شاید این مورد هم موثر باشه با توجه به اخلاقیاتش چون به شما علاقه داره و اکثر بچه ها فکر میکنن دلیلی ناراحتی پدر مادرشون کارای اوناس، کاراشو به شما نمیگه که ناراحتتون نکنه:( 

سعی کنین یه مدت کمتر واکنش منفی نشون بدین تو خونه و در رفتار با هرکسی چه همسر چه دختر گلتون، انشاله که نتیجه مثبتی دریافت میکنین حتما

مثلا میگه برم تو حیاط بازی کنم بعد میره بیرون خونه همسایه ها بعد بهشون میگه از مامانم اجازه گرفتم&nb ...

دقیقا همین اتفاق واسه من پیش اوند از دخترم پرسیدم چرا دروغ گفتی گفت راستشو می گفتم دعوام میکردی