همونا نمیگیرن، ب ی مشت آدم بدبخت منتقل میکنن بعد میگیم چرا تموم نمیشه، ی مشت آدم بیشعور هستن هنوزم
وای نگو نگو نگو ....باور کن حرصم میگیره واقعا کسایی رو دیدم که نه مهمونی ها رو نه جشن و نه عروسی نه عید هیچی رو کنسل نکردن سالم و سرحالن انگار ویروسی وجود نداره براشون حالا باور کن خواهر مهربونم با دو تا بچه نه مهمونی نه تفریحی تو خونه نشسته از همسرش که بیرون میرفت برای کار کرونا گرفت متاسفانه ریه شم درگیر شد بیست درصد خیلی دلم پیششه حتی نمیتونم برم یه کمکی بهش کنم تو این شرایط
نه بابا انقدر بیخیالن میگن کرونا همون سرماخوردگیه😭
برسون به گوششون نفهما کجا همون سرکماخودگیه من کرونا گرفتم یه هفته داغون شدم
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
ببین چ بهتر ک بیان بگیرن بمیرن کسی ک نمیفهمه بهتره بمیره فقط ب شوهرت بگو میان بدرک فردا بگیرن یکیشو بمیره یقه منو بگیرید سرویستون میکنم خوددانی توام تواتاق بخواب اومدن برن هرکاری دوسدارن بکنن
دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...