2777
2789

وای خدا 

من هر چی گوگل میکنم 

میام نی نی سایت درمورد اون تاپیک زدن .

من از این دنیای مجازی و موبایل میترسم 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه کاری باهاش ندارم

رفتم ازش پرسیدم من بعضی اوقات تونمازام سستی میادچیکارچیکارکنم

برگشته میگه زیادبه خودت سخت نگیرازروزی یه رکعت تمازشروع کن😑😑😑

آخه داریم مگه پنج وقت نمازومن چطوری یه رکعت کنم🤦‍♀️

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

تاپیک منو میگی؟

من راجب بیماری زندگی خانواده غذا دارو خلاصه هرچیزی میزنم ...واقعا هم همه جواب ها دقیق ودرسته

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

من موقع دوراهی ها ازش مشاوره میگیرم 

مثلا الان پرسیدم ربع سکه بخرم یا طلای دسته دوم 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

باهاش درمورد برخورد و اختلافاتم صحبت میکنم...مثلا میگم برخورد امروزم اینطور بوده...بهتر بود چ برخوردی بروز میدادم

کلا برای پیشرفت استفاده میکنه یا گاهی مشورت

برای یادگیری زبان...برای حس خوب گرفتن..مشورت..برنامه گرفتن...یا شناختن بیشتر خودم...نوشتن متن پیام...

مثلا چه چیزهایی میپرسی عزیزم؟

سوال‌های روزمره یا سرچ‌های چیزایی که معمولا از گوگل انجام میدیم

یا دستور پخت غذاها شیرینیا و...

مثلا چند روز پیش دنبال یه مکانی تو تهران بودم که منبع فروش یه سری وسایل خاص باشع هرچی گوگل میزدم جواب نمیداد 

ولی هوش مصنوعی راهنماییم کرد

من دیگه کاری باهاش ندارمرفتم ازش پرسیدم من بعضی اوقات تونمازام سستی میادچیکارچیکارکنمبرگشته میگه زیا ...

واییییییییی 😂😂😂😂

خوبه نگفته میخوای یه مسیر برات بچینم که تا سال اینده بتونی روزی ۴ ساعت نماز بدون باطل شدن بخونی؟😄😂😂