2777
2789
عنوان

کرونا دارم حالم بده مهمونم قراره برام بیاد یه هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من خودم نزدیک ۳کیلو کم کردم تو این ۲هفته

چند وقت علایم داری و علایمات چی بودن

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

تو صورتشون هوو کن مخصوصا اونیکه نفهمتره نفستو بده بهشون بذار بگیرن فردا زر زر کردن سرویسشون کن چقد عوضین

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
میدونن کرونا دارین دارن میان؟شما براشون مهم نیستین جون خودشونم واسشون عزیز نیست؟😳

ازینکه میان ناراحت نیستم ازینکه میدونن حالم خرابه نمیتونم رو پام وایسم ۱۰نفر دارن میان که باری روی دوشم بشن تو این وضعیت ناراحتم هیچوقت کمکمون نبودن نه مالی نه کاری هیچی همیشه فقط برا حاضر خوری اومدن

چند وقت علایم داری و علایمات چی بودن

من الان ۱۷روزه علاعم دارم اولش گلودرد و آبریزش بینی داشتم بعدش استخون دردای شدید جوری که انگار از کمر تا ساق پام رو انگار استخوناشو میشکستن دونه دونه از درد جیغ میزدم در اون حد داغون بودم بعدش تنگی نفسام شروع شد تازه من خفیف گرفتم

بخدا من خودم نزدیک ۳کیلو کم کردم تو این ۲هفته

اگه همسرت قبول میکنه بگو بهشون شاید شما سختتون نباشه ولی ممکنه شما درگیر شید من عذاب وجدان میگیرم و اینکه حتی نمیتونم برا خودم پخت و پز کنم و به زندگیم سروسامون بدم چه برسه به مهمون حالا باشه به وقتش .....

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
اگه همسرت قبول میکنه بگو بهشون شاید شما سختتون نباشه ولی ممکنه شما درگیر شید من عذاب وجدان میگیرم و ...

هر چند خودم لالم ....عید نرفتم جایی بلند شدن بدون ماسک اومدن خونم با کمال پررویی بر مییگرده در جواب من که میگم باید خیلی رعایت کنیم  میگه نه بابا مردم قلق کرونا رو گرفتن فقط گفتم قلق و گرفتن که روزانه دویست نفر میمیرن چه کنیم که تا اینجور ادما هستن کرونا صد سال دیگه هم از بین نمیره

هر چند خودم لالم ....عید نرفتم جایی بلند شدن بدون ماسک اومدن خونم با کمال پررویی بر مییگرده در جواب ...

من از  اسفند ۹۸که اعلام کردن حتی خونه برادر و خواهرمم نرفتم خریدم با ۲تا ماسک و مرتب خریدامو دستامو ضدعفونی کردم آخرشم کرونا گرفتم کاش رعایت نکرده بودم انقدر نمیسوختم😔😔

اگه همسرت قبول میکنه بگو بهشون شاید شما سختتون نباشه ولی ممکنه شما درگیر شید من عذاب وجدان میگیرم و ...

یه بار سره یه قضیه ای بهشون گفتم اگه میشه یه وقت دیگه ای بیاید مادرشوهرم با گریه زنگ زد شوهرم یه دعوایی راه انداخت خونمون

من از  اسفند ۹۸که اعلام کردن حتی خونه برادر و خواهرمم نرفتم خریدم با ۲تا ماسک و مرتب خریدامو دس ...

باور کن درکت میکنم عزیزم