2777
2789
عنوان

کرونا دارم حالم بده مهمونم قراره برام بیاد یه هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 120 پست
من که به عنوان اعضای خانواده کادر درمان به هیییچ وجههه نمیگذرم خدا هم نگذره ازشون 😒😒😒  واقع ...

بخدا خودمم زورم میاد یه سال بیشتره که از خونه بیرون نیومدیم اصلا نمیدونم این کرونا کوفتی چجوری اومد سراغ ما اونوقت اینجور آدمای بیشور راس راس میگردن و مریضی رو پخش میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خودمم زورم میاد یه سال بیشتره که از خونه بیرون نیومدیم اصلا نمیدونم این کرونا کوفتی چجوری اومد ...

واقعا
بعد الان اگه بگیرن نمیگن خودمون رفتیم مهمونی گرفتیم که
میگن
میزبان مارو مریض کرده  

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

همچین بی شعورای نفهمی وضعیت کشور رو به گوه کشیدن پدر سوخته ها نمیتمرگن تو خونه هاشون خیر نبینن الهی ،مدیون ما هم میشن من باردارم هفته دیگه سونو دارم خودمون شهرستانیم ولی چون اینجا امکانات نداره باید بیام کرج همش دارم خدا خدا میکنم وضعیت بهتر بشه بتونم بیام استرس دارم بعد یه عده بلا نسبت گاو هر جا بخوان میرن

عزیزم سی تی اسکن گرفتی؟

آره نزدیک ۲۰درصد ریه م درگیر شده بود الان یه کوچولو بهترم از استخون درد داشتم میمردم الانم رو پا نمیتونم وایسم سرگیجه میگیرم نفسام تند میشه

واقعا بعد الان اگه بگیرن نمیگن خودمون رفتیم مهمونی گرفتیم که میگن میزبان مارو مریض کرده  

بنظرتون چیکار کنم اگه زنگ بزنم بگم نیاین هم ناراحت میشن هم شوهرم یه دعوا را میندازه

اینهمه اخبار و مردم دارن میگن خطرناکه احتمالا فوتی تو اقوام نداشتین ک انقد بی پروا عمل میکنن

چرا اتفاقا فامیل نزدیک مادرشوهرم پارسال فوت کرد ولی آدم نفهم نفهمه☹☹

چرا اتفاقا فامیل نزدیک مادرشوهرم پارسال فوت کرد ولی آدم نفهم نفهمه☹☹

تنها راه حل کمک ازمادرشوهرته

بگو توانایی پذیرایی وسرویس دادن ب مهمون ندارم 

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠