آبغوره مدیر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 6293 عنوان از هوش مصنوعی چه چیزهایی میپرسید❓️ باهاش چیکار میکنید❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 43 پست به چه دردهایی خورده براتون؟ دیروز | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1190 بهش بگو جی پی تو مسلمون نیستییی😂 وای میگه من یک هوش مصنوعیه آموزش دیدم که فقط میخوام بهت کمک کنم اگه میخوایی راجب مسلمونابهت میگم یاهرسوال دیگه ای که داری فقط اینجاش که میگهچی توفکرته🤣 من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1190 😂😂😂😂 بخدا😅 من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺
رعنا04 عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 459 من دیگه کاری باهاش ندارمرفتم ازش پرسیدم من بعضی اوقات تونمازام سستی میادچیکارچیکارکنمبرگشته میگه زیا ... ازون بی دینو ایمانهاش بوده .😂
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23218 بعضی سوالا رو اصن نمیتون جواب بده من ازش پرسیدم بهترین ماشین سواری ایران خودرو چیه گفت بعدا
افعی_تهران_ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3305 من دیگه کاری باهاش ندارمرفتم ازش پرسیدم من بعضی اوقات تونمازام سستی میادچیکارچیکارکنمبرگشته میگه زیا ... هوش مصنوعی مناطق خدا زده: درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1190 ازون بی دینو ایمانهاش بوده .😂 آره کافربودانگارمنم میخواست ازراه به درکنه فک کنم داداش شیطان بود🤣 من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1190 هوش مصنوعی مناطق خدا زده: 😅 من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺
آبغوره مدیر استارتر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 6293 وای میگه من یک هوش مصنوعیه آموزش دیدم که فقط میخوام بهت کمک کنم اگه میخوایی راجب مسلمونابهت میگم یاه ... خیلی دیگه علمی نگاه میکنه حالیش نیست😄
بانکبلوچ عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 1190 خیلی دیگه علمی نگاه میکنه حالیش نیست😄 آره🤭 من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 592 سوالای پزشکی پرسیدم درمورد پوست و اینایا چن مورد مشکل اونده بود که ازش پرسیدم راه حل داد و استفاده های خیلی زیادی مبکنم الان تو ذهنم ندارم همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
ریحونسبز عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 547 تحقیق چی؟🤔😄 هرچیزی که برام سوال پیش بیاد به جای اینکه گوگل سرچ کنم اونجا سرچ میکنم اطلاعات دقیق بهم میده بدون خطا شرایطدروغانداگرانسانیانساندیگریرادوستبداردبرایشجنگبهپامیکند
رها_2020 عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 625 از هوش مصنوعی استفاده نمیکنم چون مضرهمیرم گوگل سرچ میکنم اگه چیزی نیاز باشهاونایی که هوش مصنوعی استفاده میکنن به شدت تمرکزشون از بین میره و خلاقیتی تو زندگی ندارن =